Nnywellness.com

Problemer med iPhone kjevebenet enheter


En kjevebenet er en Bluetooth-aktivert headset kompatibelt med iPhone. Før du kan bruke en kjevebenet med iPhone, må du fullføre sammenkoblingen prosessen. Denne prosessen lærer din kjevebenet og iPhone å kommunisere med hverandre. Etter endt sammenkoblingsprosessen, vil din kjevebenet og iPhone automatisk koble når slått på og oppstilt innen omfang av den andre enheten.

Tilkobling av enheter

For å fullføre den første sammenkoblingen prosessen, trykk på "Innstillinger"-ikonet på din iPhone og velg alternativet "Generelt". Trykk på Bluetooth og Bluetooth-skifte til "På" posisjon. Velg kjevebenet enheten fra listen over tilgjengelige Bluetooth-enheter. Angi "1234" når du blir bedt om å angi et passord. Enhetene fullfører automatisk paring prosessen og iPhone vil be deg når enhetene har etablert en vellykket tilkobling.

Lading enheter

Etter å ha fullført sammenkoblingsprosessen, hvis iPhone ikke automatisk opprette en tilkobling med din kjevebenet, kontrollere at din kjevebenet har en tilstrekkelig batterilading. Koble strømadapteren fra kjevebenet til porten på enheten kjevebenet. Vent til lampen på din kjevebenet viser solid grønt lys. Fjern strømadapteren fra din kjevebenet og trykk på strømknappen. Din kjevebenet skal automatisk opprette en tilkobling med iPhone antar begge enhetene er innen rekkevidde, mindre enn 10 fot.

Bluetooth-bryteren

Hvis du fremdeles ikke kan opprette en Bluetooth-forbindelse mellom enhetene, må du kontrollere at Bluetooth-funksjonen på iPhone er på. Trykk på "Innstillinger"-knappen på iPhone og velg alternativet "Generelt". Trykk på "Bluetooth". Bryteren Bluetooth indikator burde si "På". Hvis bryteren indikator i den"Off" posisjon, trykk på bryteren for å aktivere Bluetooth-funksjonen.

Deaktiver Bluetooth-tilkobling

En annen løsning å reparere Bluetooth-forbindelse mellom din kjevebenet og iPhone er å fjerne og deretter gjenopprette Bluetooth-tilkoblingen mellom apparatene. Innstillinger-menyen for Bluetooth på iPhone, Velg kjevebenet bluetooth-nettverk. Velg å "Glemme denne enheten." Bekreft at du vil fjerne autoriseringen kjevebenet Bluetooth-enheten ved å trykke på knappen "Bekreft". Velg kjevebenet Bluetooth-enheten og fullføre sammenkoblingen prosessen igjen. IPhone skal nå opprette en vellykket Bluetooth-tilkobling med kjevebenet Bluetooth.