Nnywellness.com

Motorola V265 funksjoner


Motorola V265 er en vendes mobiltelefon som kom ut i 2005 for brukere på trådløsnettverket Verizon. Siden Verizon bruker CDMA-teknologi, trenger V265 ikke et SIM-kort til å koble til nettverket. V265 er sølv med svart trim på innsiden. Som i 2011 tilbyr Verizon lenger aktivt telefonen, online eller via sin oppgraderinger.

Skjermen

V265 har en LCD utfoldelse skjermen som viser syv tegn per linje. Skjermen har 16-biters farge som viser opptil 65 000 forskjellige farger. Bilder vises på skjermen med en oppløsning på 128 x 128 bildepunkter. Bak lyset farge er hvite, og du kan angi din egen bakgrunnsbilder eller skjermsparere. Ikoner vises på skjermen for å vise batterilevetid, signal, tid og dato og meldinger du har. Mindre eksterne displayet viser bilder med en oppløsning på 96 x 32 piksler.

Batteri

V265 har et litium ion-batteri. Batteriet varer opp til tre timer, 30 minutter med konstant bruk, eller seks dager, seks timer på standby-modus.

Organisasjon

Telefonen har en organisatorisk kalender for inntasting avtaler og datoer du vil huske. Enkel kalkulator legger til, trekker fra, multipliserer og deler. Voice memo funksjonen oppføringene, så du kan la deg meldinger og oppgavelister. Telefonen har også en vekkerklokke. Velg mellom standard varsler og de du kjøper eller laster inn på telefonen. V265 har også en valuta verktøyet.

Media

V265 har et digitalt kamera som tar bilder med en topp oppløsning på 640 x 480 bildepunkter. Telefonen har én USB-port, slik at du kan koble den til datamaskinen. Overføre lydfiler fra datamaskinen ved å dra og slippe dem i datamaskinens mappe. Bruke disse filene som ringetoner.

Kall og lagring

Når koblet til en samtale, kan du plassere personen du snakker med på vent og ringe en annen. Herfra kan du koble begge kallene til å sette opp en tre-person konferansesamtale. Alle anrop har en tidtaker, og stemmen ringer funksjonen lar deg spille selv sier kontaktens navn slik at du kan foreta oppringinger uten å navigere i menyen. Boken inneholder opptil 500 forskjellige kontakter. Hver kontakt skjermen har plass til flere oppføringer.