Nnywellness.com

Hvor å hekte en DVD-spiller til en dekoder


De fleste DVD-spillere er ikke utstyrt for digitale dekoding foruten nedmiksing digital surround lyd informasjonen til en stereo utgang. Hvis du setter sammen et hjemmekino system med surroundlyd, må du kontrollere at du sender utdata fra spilleren til en dekoder. Frittstående digital dekodere er relativt uvanlig, bortsett fra i svært avanserte systemer. Vanligvis er dekoderen innebygd i en annen komponent, som en hjemmekino-mottaker. Tilkoblingen er bare et spørsmål om å bruke riktige kabler for innganger og utganger tilgjengelig.

Instruksjoner

• Se på baksiden av DVD-spiller og hjemmekino-mottaker for en optisk digital utgang. Dette er en firkantet jack merket Digital Audio Out/Digital Audio In (ut for DVD-spiller i for mottakeren). Optisk digital utgang passerer full lyd informasjonen på DVD. Hvis du vil koble, koble en ende av en optisk digital lydkabel til utløpet av DVD-mottaker og den andre til mottakerens inngang.

• Se på baksiden av DVD-spiller og hjemmekino-mottaker for en Koaksial digital utgang. Dette er en RCA-formet jack merket Digital Audio Out/Digital Audio In (ut for DVD-spiller i for mottakeren. Koaksial digitallyd passerer full lyd informasjonen på DVD. Hvis du vil koble, koble en ende av en coaxiall digital lydkabel til utløpet av DVD-mottaker og den andre til mottakerens inngang.

• Se etter HDMI-kontakter på mottakeren og DVD-spilleren. Hvis du har det, er dette best å bruke, siden den sender informasjon om lyd og video i én enkelt kabel, forenkle tilkoblinger. Den støtter også vanligvis de fleste informasjon går gjennom. Oppkobling er enkelt - bare koble en kabel fra HDMI-utgang for DVD-spilleren til HDMI-inngangen til mottakeren.

Tips og advarsler

  • Din eier håndbøker er verdifulle ressurser for riktig tilkobling og oppsett av dine hjemmekino komponenter.