Nnywellness.com

Hvordan få Internett på en glimtet Droid for Cricket


Få Internett på en Android telefon du blinket til Cricket å nyte mobilt Internett service tillegg Cricket forhåndsbetalt, nei-kontrakt service. Når du flash en Android kjøpt fra en annen bærer arbeide med Cricket, velge en Cricket serviceplan for bruk med enheten. Cricket tilbyr flere datapakker sammen med vanlig samtale og melding tjenester.

Instruksjoner

• Besøk en Cricket lager når du flash Android telefonen, hvis du ikke går til butikken for å ha det blinket i første omgang. Informere representant at du trenger å registrere en serviceplan.

• Velg en serviceavtale som best tilsvarer dine tiltenkte bruk, vurderer det faktum at du kan endre fra måned til måned uten straff, fordi Cricket ikke bruker eller trenger kontrakter. Spør medarbeider for en oppdatert liste over mobildata planer og andre tillegg for enheten.

• Støvel opp Internett på din glimtet Droid i knyttes tilstedeværelse før du forlater butikken. Spør medarbeider spørsmål du har om bruker Internett med Cricket, enheten eller tjenesten generelt.

• Begynne å bruke Internett på Android akkurat som du gjorde med din tidligere operatør. Internett fra en mobildata-pakke er alltid "på" Hvis det oppstår et strømbrudd i mobiltelefontjenester.