Nnywellness.com

Hvordan laste opp filer fra en Mac til en iPhone


Hvordan laste opp filer fra en Mac til en iPhone

For å overføre filer fra din Mac til iPhone, må du bruke iTunes, et multimedia program som er standard på alle Mac. Når du kobler iPhone til datamaskinen, iTunes gjenkjenner enheten, og du kan konfigurere innstillingene til å overføre, eller "sync," filene som du vil plassere på telefonen. Disse filene kan inneholde lyd, video, programmer, ebøker, bilder, webbokmerker, kalendere, kontakter og notater.

Instruksjoner

• Koble store slutten av iPhone docking-kabel til bunnen av telefonen. Koble den andre enden til Mac-USB-porten, som ligger på venstre side. Hvis iTunes er ikke åpnes automatisk, klikker du på symbolet i den nederste raden med knapper på Mac-skrivebordet.

• Klikk navnet på iPhone under "Enheter" i venstre side av iTunes-vinduet. Informasjon om iPhone vises i ruten på midten av vinduet.

• Klikk på kategorien "Musikk" over den midtruten hvis du vil laste opp musikkfiler. Merk av for "Synkroniser musikk" og deretter velge for å synkronisere din hele musikkbiblioteket eller bare utvalgte spillelister, artister, album eller sjangere.

• Klikk kategorien "Info" for å synkronisere kontakter, kalendere, e-postkontoer, webbokmerker og notater. Merk av for varenummer som du vil synkronisere, deretter velger eller Merk av for den bestemte mappen.

• Klikk på hver påfølgende kategorien til å konfigurere innstillingene for filmer, TV-programmer, bilder, ebooks, programmer og ringetoner. Merk av for alternativet synkronisering hvis du vil laste opp noen av de angitte filene, og velg de aktuelle filene eller mappene.

• Klikk "Apply" når du er ferdig med å konfigurere innstillingene for synkronisering.

Tips og advarsler

  • Du kan bare synkronisere notater eller e-post via e-post programmer på en Mac, og du kan bare synkronisere webbokmerker via Safari. Du kan synkronisere bilder med Aperture eller iPhoto og synkronisere kalenderne med iCal.
  • Noen programmer støtter dokumentdeling med iPhone. Du kan laste dem ned på App Store og synkronisere dem i programmer-panelet i iTunes.