Nnywellness.com

Hva kan jeg gjøre hvis min Sidekick Slide ikke registrerer minnekortet?


Sidekick Skyv minnekortet gir ekstra lagringsplass du trenger for bilder, ringetoner og musikk. Problemer som kan oppstå med kortet kan skyldes en dårlig installasjon eller en skadet kort. Hvis telefonen ikke registrere kortet, har du flere alternativer for potensielt løse problemet før du ringer kundestøtte.

Riktig installasjon

Kontroller installasjonen av minnekortet hvis din Sidekick Slide ikke registrerer det. Slå av telefonen og fjerne telefonens batteridekselet og batteri til å utsette den kortsporet. Skyv kortet ut av sporet og setter det inn igjen. Følg pilene på kortet for å sikre at den er riktig installert. Kortet må en klikkelyd støy når det er sikkert på plass. Når du slår på telefonen, kontroller hvis kortet gjenkjennes.

Batteriet trekk

Hvis telefonen fremdeles ikke registrerer minnekortet, trekke batteriet mens det fortsatt er slått på. Ingen telefonens data eller innstillinger vil bli påvirket. Vent minst 30 sekunder før erstatte batteriet og snu telefonen igjen. Omstart sjekke minnekortet før du starter andre programmer.

Formatere kortet

Fjern telefonens kortet og skyv det inn et minnekort adapter. Sett inn kortet i datamaskinen, og klikk på Vinduer orb. Klikk "Datamaskin", og høyreklikk minne kortsymbolet. Velg alternativet for å formatere kortet. Et dialogvindu viser fremdriften for formatering. Sette inn kortet i telefonen når du er ferdig.

Erstatningskort

Hvis Sidekick Slide fortsetter å ikke registrere minnekortet, må du erstatte kortet. En kompatibel erstatning for kortet er tilgjengelig hos elektronikkbutikker eller gjennom tjenesteleverandøren. Alternativt kan du kontakte tjenesteleverandøren for hjelp med feilsøking. Telefonen kan ha andre problemer som hindrer den i å registrere kortet.