Nnywellness.com

Bilbelte installasjon på en 1989 Mustang cabriolet


Bilbelte installasjon på en 1989 Mustang cabriolet

Bilbelte er en viktig sikkerhetsfunksjon i 1989 Mustang cabriolet. Hvis du skal forsøke å installere bilbelte selv, må du sikre du installere dem riktig. Installere bilbelte er en ganske enkel prosess og kan gjennomføres på en kort tid. Arbeidet kan fullføres med bare en skrutrekker og en skiftenøkkel som du kan plukke opp fra din lokale auto butikken.

Instruksjoner

• Fange anker siden av setebeltet som er del av beltet som går over magen. Finn monteringsbrakettene for anker beltet på setet. Du løser dem på hver side av setet.

• Justere setebeltet slik at spennen kan enkelt nå bilbelte koblingen. Fest anker siden av setebeltet til den første konsollen ved å feste på plass med festeboltene med en skiftenøkkel.

• Trekk beltet anker side over setet og linje opp vedlegg hullene med andre monteringsbraketten på setet. Fastsette den andre inndelingen å sikre siden anker på plass.

• Ta skulderstropper og linje opp toppen av selen med bolter monteringsbraketten som er øverst i setet på siden. Sikre det på plass med en skiftenøkkel.

• Dra skulderstropper ned og koble den til resten av bilbelte montering med montering bolter. Dette vil fullføre monteringen. Plasser plast casing over toppen av montering bolter for skulder sele, og sikre det på plass ved å feste skruene med en stjernetrekker.