Nnywellness.com

Hvordan å gå fra en Fan Clutch til en elektrisk vifte i en Jeep Cherokee


Hvordan å gå fra en Fan Clutch til en elektrisk vifte i en Jeep Cherokee

Erstatte Jeep Cherokee clutch-drevet vifte med en elektrisk vifte vil forbedre bilens ytelse, kjøre motoren kjøligere og være vesentlig billigere enn en fullverdig motor gjenoppbygging. Kapasitet til å trekke mer luft mens frigjøre hestekrefter, er elektriske vifter en av de få ettermarked ytelse tilbehør som faktisk vil betale seg på lang sikt.

Instruksjoner

• Koble den negative terminalen fra batteriet i Cherokee.

• Fjerne øvre fan likkledet ved unbolting det fra kjernestøtte. Det er to bolter på toppen av kjernestøtte, og en bolt på hver side av fan likkledet som festes til den nedre liksvøpet fan.

• Unbolt lager Cherokee clutch og viften via en socket skiftenøkkel, men fjerner ikke skivene fra vannpumpen - det er fortsatt nødvendig for å drive pumpen. Fjerne den nedre liksvøpet fan av unbolting det fra lavere kjernestøtte.

• Bolt elektriske viften på plass mot radiatoren. Bruk bolter leveres med elektrisk vifte kit.

• Installere den Elektrisk vifte ledninger. I mest elektriske vifter, vil det være tre ledningene - en er bakken. Finne en passende rent, umalt ramme bakken til. To andre er strøm og temperatur sensor-bryteren.

• Fjern toppen av motoren sikringsskapet. Unbolt sikringsskapet fra rammen av lastebilen. Finn tenning sikringen og spleise fan makt med tenningen slik at viften vil kjøre lastebilen er slått av.

• Montere tredje wire med temperatursensoren på øvre radiator slangen en komprimering-båndet. Installere batterikabelen. Hvis motoren er kald, slå viften ikke på. Hvis den gjør det, gå gjennom ledningene igjen skal sikkert alt er korrekt plassert.