Nnywellness.com

Hvordan å bruke en helt som en Wi-Fi


Android-drevet HTC Hero smarttelefonen leveres med mange innebygde muligheter. Dessverre, ingen av dem kan du bruke helten som en Wi-Fi-hotspot. Men med hjelp av en av de mange apps tilgjengelig for nedlasting fra Android Market, kan du slå din helt til et Wi-Fi-hotspot i sekunder. Prosessen er kjent som WiFi tethering og har drevet flere app utviklere å lage både gratis og betalte løsninger.

Instruksjoner

• Dataoverføre og installere Klink app fra Android Market. Dette programmet fungerer uten "heie" din HTC Hero, som hvis gjort feil kunne gjøre enheten ubrukelig. Du har muligheten til å laste ned og installere programmet direkte fra helten via koblingen Android Market på startsiden eller laste ned programmet på en datamaskin for senere installasjon via USB-kabel. Programmet er tilgjengelig i både en begrenset funksjonalitet demo-versjon og en betalt versjon for $3.29 fra mai 2011.

• Installere A trådløst tjore AP Mesh klienten fra åpen hage. Dette gratis programmet lar deg bruke en helt som et trådløst ad hoc-tilkobling. En gang koplet, bruker datamaskinen Hero's 3G-tilkobling for bredbånd Internett-tilgang. Programmet selv krever root-tilgang på enheten. Få root-tilgang, eller "heie", åpnes operativsystemet kommandoene ikke innfødt. Programmet er helt gratis og gjort i åpen kildekode programmeringskode slik at avanserte brukere muligheten til å redigere app som ønsket.

• Dataoverføre og installere programmet Barnacle trådløst tjore. Denne gratis, åpen kildekode app gir heltens evner som en adhoc-hotspot umiddelbart. Om programmet krever root-tilgang, kommer den høyt anbefalt av mer enn 7000 brukere som har gitt det en middel ratifisere av 4.5 stjerner av 5. Programmet støtter også muligheten til å bruke helten for et bredt utvalg av enheter. Fra mai 2011, brukere kan bruke app til å koble til Windows, Mac/iPod/iPad, Linux og Xbox til deres helt 3 G ved å klikke på en knapp.

Tips og advarsler

  • "Heie" enheten kan gjøre det ubrukelig og bør utføres på egen risiko og med hjelp av en rooting guide.