Nnywellness.com

Hvordan å leie en bil på 20 år


Hvordan å leie en bil på 20 år

Å leie bil 20 år krever kredittkort og betale ytterligere avgifter. Avgifter vil variere fra listen. I noen tilfeller kan du betale dobbelt prisen på noen 25 år eller eldre. For å unngå overpris, spør noen du stoler som er 25 år eller eldre for å medundertegne leieavtalen. Kontakt hver leiebil sjekke utleie standarder.

Instruksjoner

• Velg et bilutleiefirma. Det er mange alternativer i hver stat. Store kjeder, som Hertz og Alamo dominerer turiststeder. Men kan du fortsatt finne noen små bedrifter som kan være fleksibel med noen av sine krav. For eksempel kan du finne at leie en bil på 20 ikke er vanskelig så lenge du betale ytterligere avgifter.

• Angi driveren lisens og kontakt. Utleiefirma må kunne fastslå hvem du er før utlån en av sine biler. Fortell dem hvor lenge du har tenkt å holde bilen slik at etaten kan sette en pris.

• Har en co-signataren klar å kvittere med deg når du plukker opp bilen å unngå daglig tillegg for å være mindreårige. Co-signataren må ha en sikker kjøring posten og være minst 25 år. En co-signataren vil også bli holdt ansvarlig for kjøretøyet og må gi informasjon til leie plass. For eksempel er førerkort nødvendig.

• Full betaling å leie bil med kredittkort. Vanligvis er pengetransaksjoner ikke tillatt å reservere et kjøretøy. Derfor må du ha et kredittkort i ditt navn i en alder av 20 å leie en bil.

Tips og advarsler

  • Hvis du er i en bilulykke, kan du være berettiget til en leiebil 20 uten en co-signataren. Bilen forsikring vil dekke kostnadene forbundet. For å bekrefte dette, bør du kontakte ditt forsikringsselskap.