Nnywellness.com

Bruke min Garmin GPS på en båt


Hvis du eier en Garmin GPS system og også eier en båt, er det mulig å bruke den på vannet. En Garmin GPS eller globalt posisjoneringssystem, er en enhet som bruker det relative plassering på kart og bruker det til å navigere til et annet punkt av interesse ved hjelp av breddegrad og lengdegrad. Mens du er på en båt, kan du bruke enheten å få kulelager og land eller et annet punkt av interesse.

Instruksjoner

• Aktivere Garmin GPS-enheten og lar hjemme skjermen helt laste. Velg "Vis kart" fra alternativene som vises på skjermen.

• Holde GPS opp mot himmelen slik at det er uhindret av noen del av båten og har flott utsikt og kan plukke opp en satellittmottak.

• Skriv inn til severdigheten i GPS-systemet som med alle andre adresser. Hvis du bare prøver å finne land, den "+" og "-" tegn zoome inn eller ut av kartet til land på kartet. Navigere båten i den retningen.

• Følg den på skjermen retninger (Nord, Sør, øst eller vest) og hodet i tilsvarende retning til et punkt av interesse som du prøver å finne. Enheten skal gi gaten retninger fra din nærmeste land plassering. men ved å bruke forutsatt kompass lagrene du kan fortsette å hodet i riktig retning til du kommer til landet.