Nnywellness.com

Om Ford Hot Rod Roadsters


En Gatebil er en amerikansk bil som har gjennomgått endringer i motoren. Disse endringene gjør at bilen reise på en økt hastighet. Toppløs roadsters var de første bilene endres, muligens banet vei for etablering av begrepet "hot rod." Begrepet kan også henspille til kobler stenger eller støtstenger av motoren.

Historie

I 1930 og 1940 forårsaket forsøk på å endre en modell T-Ford ofte en burnout av stangen lagrene. Til slutt, begynte mekanikk og bil geeks å bruke begrepet hopper når snakker om et forsøk på å endre en motor. De visste at en slik innsats generelt hadde ett mål---å lage en spesiell bil gå raskere. Dette målet har utviklet seg til en hel verden av sine egne - en som inneholder raske biler og endret eksteriør.

Aerodynamisk

Når bileiere begynte å endre biler, jobbet de oftest på noen form for Ford. Eier av en modell T eller en modell A kan søke å redusere vekten av at kjøretøyet. Eieren av en modell-B vil ta bilen mer aerodynamisk. Bileiere fant snart at fjerner toppen, støtfangere, frontruter og fendere på en bil, kan de øke hastigheten som at kjøretøyet reiste over en asfaltert vei.

Offentlig innflytelse

I 1950, da et flertall av befolkningen prøvde å etterligne hva syntes å være mer mainstream, frowned allmennheten på odde-ser hot stenger. 1960, hadde hot rods blitt vise biler. Hot rod eiere begynte å male sine biler slik at de skulle huske å skille seg ut.

Car viser

Hvert år, holde bil samlere en rekke forskjellige hendelser rundt USA I januar 2008 kjennetegnet en hendelse i Scottsdale, Arizona, en Thunderbird #1. Ford opprettet den første Thunderbird å konkurrere med Chevrolet Corvette. Den hadde en 252 V-blokk motor, servostyring, elektriske vindushevere og strøm seter. Disse bil viser tjene til å vise hele bilen, fra understellet til innredning.

Kjøpe en Hot Rod

Se for Ford hot stenger som går opp for auksjon. I februar, eieren av en 1968 Shelby invitert Internett-brukere å by på at kjøretøyet. Mens denne bilen ble fullstendig restaurert var relativt dyrt. Det er imidlertid et annet alternativ å finne en Ford Gatebil. Du kan søke i lokale aviser og Internett for en aksje eller strippet Ford Gatebil. Deretter kan du ta deg tid til å gjenopprette det selv.