Nnywellness.com

Gjør det selv Auto kropp


Karosserier arbeid er noe de fleste mennesker ville aldri vurdere å gjøre på egen hånd. Men de fleste kroppen arbeid er dyrt og etterlater folk kjører rundt med hakk eller rust i stedet for å ha sine biler reparert. Med riktig verktøy og klare instruksjoner, kan nesten alle reparere kroppen av bilen slik at det ser bra.

Verktøy som trengs

Nesten alle verktøyene som trengs for auto kropp reparasjon og refinishing kan kjøpes fra en lokal automotive forsyning butikk. For å begynne, må en luftkompressor hvis du har mer enn lett sliping og spray maling for å gjøre. En god luftkompressor med minst en 5 gallon kapasitet kan minst 50 psi er nødvendig, sammen med en luft slange Koble kompressoren til verktøy. Air-verktøyene som trengs er en jeksel, dual action sander, primer spray pistol og en maling spray pistol.

Håndverktøy og andre materialer nødvendig er en kropp hammer drill, lysbilde hammer, lenge sliping blokk, sandpapir i ulike karakterer, voks og fett remover, auto body filler, maskering papir og maskeringstape.

Reparasjon

For å begynne reparasjoner, start med bulker. Flere borehull i små og store bulker på bilen. Plassere skruen på slutten av lysbildet hammer til en av hullene og skyv hammer/håndtaket frem og tilbake. Dette trekker metallplater tilbake ut og inn figuren. Roter med lysbildet hammer i forskjellige hull inne hver bulk for å trekke metall jevnere. Det tar ikke noen gang perfekt form, men kan komme nær. Bruke kroppen hammer trykke ned høy områder i metallplater.

Grind alle maling og primer bort fra inni og rundt bulker til hver bulk er ikke annet enn Bart metall. På disse bare områder, kan du bruke et tykt belegg av auto body filler. Bruk den medfølgende plast nal for å spre filler over bulkete området. La dem tørke for en time. Bruke en dual-action sander og 80-korns slipepapir til sand filler til det er glatt og selv med overflaten av bilen. Gå over området igjen med 120-korns slipepapir til ytterligere glatt området. Bruk åpne spissen av luftslangen spray luft på området for å fjerne støv, eller bruk et håndkle og voks og fett fjerne slette området rent.

Plasser maskeringstape og papir på alle områder av bilen som ikke sprøytes med primer eller maling. Sørg for å dekke alle vindusglass, speil, trim, hjul, dekk, rister og lys. Spray et tynt lag med primer over reparerte områder og tillate primer tørke tretti minutter. Bruk lenge sliping blokk med 300-korns slipepapir til lett sand primer. Holde blokk sander nivået med overflaten av bilen så du kan finne noen lav eller høy områder i overflaten. Lavtliggende områder bli mørkt med primer fordi den flate overflaten på sliping blokk ikke får inn i hullet. Høy områder området raskt sanded ned til metal. Reparere disse områdene med mer filler eller kroppen hammer og gjenta til overflaten er glatt. Tørk området med voks og fett remover.

Maleri

Maleri gjøres best inne en maling booth. Hvis dette ikke er et alternativ, maling i en ren garasje. Åpne alle dører og Vinduer å evakuere området. Bruk alltid en malers respirator maske mens sprøyting primer eller maling.

Tørk områdene males med voks og fett fjerne flere ganger. Spray tre til fem tynne strøk maling over områdene, vente i minst 15 minutter mellom hvert strøk. Kontroller at strøk er tynne så de ikke forårsaker kjører. Hvis dekningen ikke er mørke, bruke flere strøk. Når den siste strøk brukes, vente noen timer før. Spray tre til fem strøk av klarlakk maling, vente 15 minutter mellom hvert strøk. Gjøre disse strøk tynn også. Når den siste strøk er sprøytet, trekke maskering papir og tape av bilen og la bilen å sitte for en hel dag å tørke.