Nnywellness.com

Hvordan lage en film fra en Blackberry Pearl


Hvordan lage en film fra en Blackberry Pearl

Du er på en bursdagsfest og ønsker å fange spenningen av barnet blåser ut lysene og gjør et ønske, men har ingen et videokamera. Hvis du eier en av 8100 modeller av Blackberry Pearl, men ikke fortvile. Lage en film med en av disse mobiltelefoner har aldri vært enklere, og med noen få enkle trinn, vil du forberedt når det øyeblikket kommer.

Instruksjoner

Finn "Video kamera"-knappen på skjermbildet hovedprogrammet for Blackberry Pearl. LCD-skjermen mot deg, bruke perle å finne og navigere til videokamera-ikonet og trykk forsiktig perle å åpne programmet "Videokamera".

Juster opp hva du skal skyte i LCD-skjermen ved å holde Blackberry foran deg og trykk perle å starte innspillingen. På statuslyset øverst på høyre side av enheten blinker rødt når du er i opptaksmodus. Skyv perle igjen for å stoppe opptaket. Hver gang du gjør dette, oppretter du en ny videofil, som er lagret på enheten.

Finn nøkkelen "Meny" og trykk det se filmen.

Ruller perlen for å markere "Filmer" og trykk forsiktig det.

Bla perlen for å markere filmfilen du vil vise og trykk forsiktig. Når filmen er kan avspilling, du spille andre filer, tilbake til videokameraet å gjøre flere filmer, eller bruk knappen "Escape" til høyre for perle å gå tilbake til hovedskjermbildet.

Tips og advarsler

  • For større lagring, legger du til et MINI-SD-kort. For å overføre videofilene fra Blackberry Pearl til PCen, bruke den valgfrie Blackberry Desktop programvare og USB-kontakt kabelen, eller fjerne MINI-SD-kortet og sette det inn i en kortleser på PCen. Hvis du vil endre videoinnstillinger, trykk på menutasten mens i programmet videokamera og velg "alternativer.