Nnywellness.com

Feilsøking av/på på en Insignier LCD 720P


Feilsøking av/på på en Insignier LCD 720P

Insignia er boksen-butikken forhandler Best Buy egen merkevare. Insignia selger forbrukerelektronikk inkludert platespillere, lydprodukter og TV, som krystall 720 p utfoldelse (LCD) versjon. TV inneholder og på knapper som kan nås på skapet eller ved hjelp av en fjernkontroll. Problemer med på og av knappene på en Insignia 720p LCD-TV kan korrigeres ved å følge noen feilsøkingstrinn.

Instruksjoner

• Kontroller at power point du bruker fungerer. Koble en annen enhet i samme uttaket, og kontrollere at den fungerer. Hvis ikke, må du koble TVEN til en annen stikkontakt.

• Sjekk husholdning effektbrytere Hvis TV fortsetter ikke å slå ved å trykke på "Power"-knappen enten på fjernkontrollen eller på TVs regjering. Snur noen kretsbrytere som kan ha snublet eller erstatte noen blåst sikringer og prøve TV igjen.

• Skifte batteriene i fjernkontrollen hvis TV ikke vil slå av eller på når du bruker fjernkontrollen, men slås av og på med knappen "Power" i skapet.

• Følger du anvisningene første gang du slår på TV. Første gang du bruker Insignia 720p LCD, åpnes installasjonsveiviseren. Det vil spørre deg ting som hvilket språk du vil bruke når grensesnitt med TV. Dette er en normal del av slå TV på for første gang og du slipper å gå gjennom det igjen i etterfølgende turn-ons.

• Slå av TV ved å trykke på "Power"-knappen igjen. LED-lampen fra blått til rødt. Red er en indikator TV er av, men i standby-modus. Slå den av helt og eliminere strømforbruket, koble Insignia 720p LCD fra veggen.