Nnywellness.com

Hvordan skrive et brev til veldedighet for en bil donasjon


Hvordan skrive et brev til veldedighet for en bil donasjon

Hvis du har en gammel, men funksjonell kjøretøy som du ønsker å handle i i stedet for å fikse opp, kan du vurdere å donere den til en verdig veldedighet som kan selge det på auksjon. Du kan donere din bil, lastebil, van, buss, båt eller motorsykkel i bytte for et skattekort og gjøre en god gjerning for fellesskapet mens også gjør en god gjerning for lommeboken etter skatt tid. Din bil bidrag bør ledsages av et brev fra deg som beskriver tilstanden på bilen, den anslåtte verdt og kontaktinformasjon. Viktigst, bør brevet også inkludere en forespørsel etter en uttalelse av salg inkludere deg skattefradrag etter skatt tid.

Instruksjoner

• Velg veldedighet du ønsker å donere til. Habitat for Humanity, leddgikt stiftelsen, mars Dimes, mate barna, Breast Cancer Society og mange lokale NPR stasjoner alle har bil donasjon programmer. Oppfølging av forsker veldedighet og få adressen og (hvis mulig) kontaktinformasjonen for donasjon offiser.

• Besøk en mekaniker eller appraiser å få salgsprisen av bilen for brevet. Vær oppmerksom på at bilen kan faktisk selge for mindre på auksjon, men anslaget vil gi deg og veldedighet rimelig å arbeide mens du forbereder skatter og veldedighet forbereder omsorg for salg.

• Lå ut brevet som standard forretningsbrev, med navn og adresse i øvre høyre, datoen noen linjer under til venstre, og veldedighet navnet og adressen nedenfor. Inkludere en standard hilsen som "Kjære [donasjon offiser]" eller "Hvem det måtte angå."

• Oppgi at du donerer bilen til veldedighet i det første avsnittet av brevet. Inkluder relevant informasjon som merke, modell og nummerskilt staten og VIN nummer. Også staten mekaniske problemer bilen har hatt, samt sine generell slitasje slik at veldedighet vil kunne vurdere pålitelighet.

• Inkluderer beregnet fair - markedsverdien av bilen og ber om en uttalelse av salg for postene når veldedighet faktisk selger bilen. Setningen for salg må inkludere: brutto salgsprisen av kjøretøyet (hvis solgt for mer enn $500); år, merke, modell og VIN informasjon; en erklæring om at bilen ble solgt mellom to ikke-relaterte parter; og en uttalelse at du mottok ingen varer eller tjenester i bytte for donasjonen.

• Inkluder en standard lukke som "Vennlig hilsen" etterfulgt av ditt navn og signatur.