Nnywellness.com

Android telefon spesifikasjoner


Android telefon spesifikasjoner

Android er et mobile operativsystem som ble opprinnelig utviklet av Android Inc. Det ble senere kjøpt av Google, som distribueres det i sin egen merkevare av mobiltelefoner. Android er åpen kildekode, som betyr at den er tilgjengelig gratis til alle som ønsker å bruk den eller gjøre endringer i kjernen eller biblioteker. En smart telefon arbeider med Android operativsystem er generelt kjent som en Android telefon. En rekke produsenter har sine egne versjoner av Android telefoner med forskjellige spesifikasjoner, selv om de alle har noen fellestrekk.

Berøringsskjerm

Mest Android-telefoner har farge touch-skjermer. For eksempel de store berøringsskjermer Nexus, Galaxy og HTC er svært attraktive og har lett-å-bruke, berøringssensitive kontroller.

Nettleser

Ulike weblesere kan installeres på Android-telefoner, som Firefox for mobil, Skyfire, Opera Mini og Dolphin. De nevnte her er gratis å installere og bruke. Det er også shareware-leserprogrammer som kan installeres direkte fra telefonen over nettverket etter betale et gebyr.

E-post

Hver Android telefonen leveres med en innebygd e-program som kan brukes til e-serverne mobilnettverket.

GPS

Noen Android telefoner kommer med GPS flis installert. Disse telefonene kan brukes til sporing og navigasjon også som kjekk liten som å finne en restaurant i nærheten din plassering.