Nnywellness.com

Hvordan lage 22 tommers felger passer bilen


Hvordan lage 22 tommers felger passer bilen

De fleste biler er utstyrt med 16 inch på 18-tommers felger fra fabrikken. Noen store sedaner eller luksus sportsbiler kommer med mulighet for 20-tommers felger. Sette 22-tommers felger på uten modifikasjoner vil føre karosseriet å treffe dekkene når kjører over humper og kan forårsake fremre dekk å gni på fendere når du gjør en sving. Mange biler utstyrt med mindre hjul kan utstyres med 22-tommers ettermarkedet felger, men det er noen skritt som må tas felger passer og bilen kan fortsatt bli drevet.

Instruksjoner

• Kjøp 22-tommers felger med riktig bolt mønster å passe din bestemt modell av bilen. Enhver forhandler eller butikk selger felger kan slå opp og fortelle deg nøyaktig bolt ChitChat for bilen din og fortelle deg om felgene du vil er tilgjengelige i denne størrelsen. Ikke alle felger er tilgjengelige i hver bolt mønster.

• Kjøp dekk å passe den 22-tommers felger, men pass på sideveggen av dekket er svært lav. Disse kalles lav profil dekk. Areal på siden av dekk er bare et par inches i stedet for gjennomsnittlige fire eller fem-tommers dekksider på fabrikken dekk slik at de tar mindre plass, forlater mer plass for den store felger å passe på bilen.

• Installere felger og dekk på bilen og se hvor mye plass mellom felger og den indre skjermer av bilen. Har noen slå rattet mens bilen er parkert så du kanne se hvis dekkene treffer kanten av fender.

• Bruke kroppen hammer til å rulle skjermer hvis dekket rubbing dem. Dette betyr du forsiktig trykke kantene på skjermene før de er rullet. Dette gir mer plass til hjulene som passer og rullet under måter de er fortsatt glatt og er ikke hakkete eller grove og ikke punktering av dekk.