Nnywellness.com

Slik Lytt til iTunes med DLNA Sony XBR9


Sony XBR serien av TV kommer DLNA-klar, betyr at de kan streame medieinnhold fra DLNA-server via en trådløs Internett-tilkobling. Hvis du bruker iTunes medieavspillingsprogram for å lytte til musikk på datamaskinen, lagres sanger i iTunes-biblioteket i "iTunes Music"-mappen på datamaskinens harddisk. Hvis du vil lytte til iTunes musikk på en Sony XBR TV, må du legge mappen til et serverprogram for DLNA og deretter bruker mappen direkte på TV.

Instruksjoner

• Åpne en nettleser og gå til et nettsted som tilbyr en DLNA-serverapplikasjon for nedlasting. TVersity, PS3 Media Server og MediaGate er noen DLNA programmene som er tilgjengelige.

• Dataoverføre og installere programmet på datamaskinen. Når programmet er ferdig installert, dobbeltklikker du ikonet for å starte programmet.

• Klikk på "Legg til" knappen i programvinduet, Finn "iTunes Music"-mappen på datamaskinens harddisk og klikk på "Åpne" knappen for å legge mappen til programmet DLNA. "iTunes Music" ligger i mappen "iTunes", som ligger i mappen "Musikk" for brukerkontoen.

• Koble en ende av Ethernet-kabelen til TV LAN inngang. Plugg den motsatte enden av Ethernet-kabelen til Ethernet-porten på baksiden av den trådløse ruteren.

• Slå på TV og trykk på "Home"-knappen på fjernkontrollen for å vise TVs XrossMediaBar. Rulle over til "Music" delen av XMB og bla ned til ikonet for DLNA-serveren. Trykk på "+"-knappen på fjernkontrollen for å velge DLNA-server.

• Velg "iTunes" mappen du lagt til serveren i trinn 3. Finn iTunes sporet du vil lytte til og trykk på "+" for å begynne å spille sangen gjennom Sony XBR TV.