Nnywellness.com

Vanlige problemer med Vizio Plasma-TV


Vizio plasma TV gir høy kvalitet bilder som kan gjøre deg føler at du er en del av hva du skal se. Vanlige problemer med Vizio plasma-TV inkluderer feil farger vises på skjermen, en dårlig utseende bilde vises på skjermen, vises ingen bilde og problemer med å få PC fyller hele skjermen.

Feil farger

Hvis noen av komponentkabeltilkoblinger er koblet til feil kontakten på kildeenheten eller Vizio plasma-TV, kan fargene på skjermen vise feil. For eksempel se blues rød. Nøye kontrollere at kontaktene er koblet til matchende-fargede kontaktene på hver enhet.

Bilde ser dårlig eller rare mønstre vises

Kontroller at alle kontaktene på kildeenheten er ordentlig koblet til innganger på baksiden og side av Vizio plasma-TV. Koblinger som ikke er trykket i hele veien til den tilsvarende kontakten kan resultere i ulike mønstre, for eksempel streker eller prikker, vises på skjermen eller et bilde som ser dårlig.

Ikke noe bilde

Kontroller at riktig input er valgt på fjernkontrollen. Hvis ikke er merket av for de aktuelle inndataene du vil vise, vil du se skjermen fra en annen inngang eller ingenting vises på skjermen. Hvis datamaskinen er koblet til TVEN, datamaskinen kunne sover, og hvis du ikke har en skjermsparer på maskinen du vil bare se en svart skjerm. Trykk riktig knapp våkne datamaskinen eller vrikke musen.

PC-avbildning fylle ikke skjermen

Trykk "Meny" og velg "Bildet." Trykk pil "Ned" for å markere "Autojustering." Trykk "Rett" piltast for for TVEN skal justeres automatisk slik at PC bildet fyller skjermen. Alternativt, i bilde-menyen bla ned og merke "H.Position." Trykk på "pil" å få bildet vannrett og "Rett" for å strekke bildet horisontalt. Trykk pil "Ned" for å markere "V.Position." Trykk på "Left" pil innbringe bildet, og trykk pil "Høyre" for å strekke bildet vertikalt.