Nnywellness.com

Hvordan bygge en hjem teater prosjekt


En hjemmekino projektor kan slå TV/underholdning rommet til et hjemmekinosystem, men mye god projektorer er dyrt. Du kan imidlertid lage en projektor av god kvalitet for mye mindre. Dyreste enheten du trenger er en video LCDpanelet som kan koble til DVD-spiller, DVR og andre video-spiller. Du kan prosjektet at panelets bildet på den store skjermen med en gammel overhead. Al dette av seg selv (pluss høyttalere) vil fungere, men du kan også bygge en sak for å holde projektoren.

Instruksjoner

• Koble LCD-skjermer til din DVD-spiller, Videospiller, DVR eller kabel/satellittmodemtilkobling receiver. Sammenlign inngangene på panelet med utganger på spilleren og bruke den beste video-tilkoblingen kan du. Ordren fra best å minst er: rød-blå-grønne komponent, S-video og kompositt (du trenger bare den gule pluggen på sammensatt).

• Plass LCD-panelet til en overheadprojektor, plasser den så projektoren vil skinne bildet på veggen. Feste borrelåsen strimler på baksiden av panelet og toppen av projektoren vil hjelpe den forbli på plass.

• Konstruere en treeske ramme hvis du vil en sak å holde projektoren og panel i. Saken må være stor nok som passer til hele overheadprojektor hull i front for projeksjon linsen å se gjennom. La sakens bakenden åpne for å tillate for ventilasjon, fokus og kablene koblet til spilleren.

• Finn det perfekte stedet i rommet til å plassere projektoren, slik at it-prosjekter riktig størrelse bildet du vil på en tom vegg. For bedre kvalitet, kan du knytte en projeksjonsskjermen eller bare et hvitt laken til veggen. Slår på projektoren og panelet, spille av en video og justere fremviserlinsen til bildet er i fokus.

• Koble videoen spillerens lyd til høyttalerne. Hvis videoen er forbundet med et sammensatt kabel, kan du bruke de røde og hvite pluggene fra ledningen (du må kanskje utvidelser). Ellers bruk en RCA-kabel med rød/hvit pluggene bare.