Nnywellness.com

Telefon stiler


Telefon stiler

Telefon kommer i en rekke størrelser, former, farger og formater. Hvis du vurderer å kjøpe en ny telefon, bør du ta kontoen alle fordeler og ulemper med hver stil. Noen av de mest vanlige og populære telefonen stilene inkluderer tabellen, vegg, bærbar, sjokolade, flip, smart og satellitt.

Bordet

Tradisjonelle tabletop telefon, som er en land-telefon, har en stående base og en vektstang-lignende stemmeoverføring stykke som hviler på toppen av den. Tabletop telefoner kommer i en rekke former, størrelser og farger, og er vanligvis telefon stil valg for nyheten telefoner, som Coca-Cola eller Disney-merkede telefoner. Eldre tabellen brukes roterende ringer---en runde sirkelen med finger hull du må fysisk slå for å ringe hvert nummer---i motsetning til moderne trykknapper.

Veggmontert

Vanligvis sender/mottakeren av en bolig wall telefon er formet som en liten murstein med avrundede hjørner og passer på en lignende formet base. I motsetning til med en tabletop telefon, er base eller vugge en wall telefon montert vertikalt på en vegg. Telefoner er en annen stil veggen telefonen, og vanligvis benytte vektstang senderen/mottakeren. I motsetning til bolig veggen telefoner som passer godt plassert inn deres vugger, henge vektstang veggen telefoner i hovedsak fra deres.

Bærbar

Transportabel, eller trådløse, telefonene er mest moderne stilen til fasttelefon telefoner. Noen varianter har docking-stasjon som du montere på vegger, mens andre har stasjoner designet for bordplater. Mens telefoner lar deg utføre samtaler overalt i hjemmet ditt, må du lade dem.

Sjokolade

Sjokolade stil telefoner var de første mainstream mobiltelefoner. Ifølge-CellPhoneNumbers.com får de navnet fra deres rektangel. Mens kjent for deres holdbarhet og lang akkumulator livet, sjokolade mobiltelefoner er også store og utilsiktet nummeret er et vanlig problem, selv om du kan bruke en elektronisk Nummertastaturlås for å bekjempe dette.

Vend

Flip telefoner er kanskje de mest praktiske stilene av mobiltelefoner, spesielt når det gjelder å spare plass. En telefon kaster i midten, som lar skjermer og tastatur å bli beskyttet stund ikke inne bruk. Andre mobiltelefon-stiler etterligne denne ideen ved å ha skjermer eller tastatur som skyver eller vri ut.

Smarttelefoner

Smarttelefoner er mobiltelefoner som tilbyr avanserte alternativer og teknologier. De fleste er utstyrt som mini-maskiner, og brukerne kan surfe på Internett, sende e-post og bruke programmer. IPhone, kjent for sin berøringsskjerm og BlackbBerry, kjent for sitt lett-å-bruke tastatur, er to av de mest populære merkene av smart-telefoner.

Satellitt

I motsetning til mobiltelefoner som bruker basestasjoner eller soner kjent som celler for å bære samtaler, overføre satellitt telefoner alle data via satellitt, ifølge GlobalComSatOhone.com. Disse utrolig telefonene ligne vanligvis bulked opp versjoner av sjokolade stil mobiltelefoner.