Nnywellness.com

Hvordan øke inngangsimpedans PC-høyttalere


Hvordan øke inngangsimpedans PC-høyttalere

Høyttalere brukes til å konvertere vekselstrøm lydsignalene til mekanisk lydbølger. Som elektrisk gjeldende flytter gjennom høyttaleren spiral, er et magnetisk felt indusert over spolen, som flytter en permanent magnet høyttalemembranen. Denne handlingen utført over en periode vil flytte omkringliggende luften, forårsaker dannelsen av en lydbølge.

Høyttaler spoler presentere et lavt nivå av impedans (vanligvis mellom 4 og 16 Ohm) over høyttaler fører. Noen forsterkere krever en høy impedans belastning å overføre så mye kraft som mulig til høyttaleren. Bruk en impedans samsvarer transformator for å øke impedans på en liten høyttaler, som en datamaskin høyttaler.

Instruksjoner

To lyd transformatorer er nødvendig for et stereohøyttaler.
Klipp åtte stykker av wire, og fjerner en halv tomme isolasjon fra hver kabelände. Lodde en ende av første ledningen til en av de primære terminalene på første transformatoren. Lodde en ende av andre ledningen til andre primære terminalen på første transformator.

• Lodding ene enden av tredje ledningen til en av de sekundære terminalene på første transformatoren. Lodde en ende av fjerde ledningen til andre sekundære terminalen på transformator.

• Lodde en ende av femte ledningen til en av de primære terminalene på andre transformatoren. Lodde en ende av sjette ledningen til andre primære terminalen på transformator.

• Lodde en ende av syvende ledningen til en av de sekundære terminalene på andre transformatoren. Lodde en ende av åttende ledningen til gjenværende transformatoren sekundære terminalen.

• Tvinn sammen de ledige endene på fjerde og åttende ledningene, og loddetinn vridd ledningen par ermet (eller "1") terminalen på lydkontakten. Den gratis enden av tredje wire ringen (eller "2") terminalen på audio jack og loddetinn tilkoblingen. Den gratis enden av syvende ledningen spissen (eller "3") terminalen på audio jack og loddetinn tilkoblingen.

• Tvinn sammen de ledige endene på andre og sjette ledningene, og loddetinn vridd ledningen par ermet (eller "1") terminalen på lyd plugg. Lodding gratis slutten av den første wire Ring (eller "2")-terminalen på lyd plugg. Lodding gratis slutten av femte ledningen spissen (eller "3") terminalen på lyd plugg.

• Koble til datamaskinen høyttaler plugg inn i hørlig kaie. Plugg lyd pluggen i datamaskin-utgang.

Tips og advarsler

  • De fleste PC-høyttalere er forsterket, noe som eliminerer behovet for impedans matchende.
  • Bruk denne impedans samsvarer kretsen unpowered høyttalerne bare. Skade vil resultere hvis brukt med høyttalere (forsterket).