Nnywellness.com

Hvordan stille en Cingular mobiltelefon


Hvordan stille en Cingular mobiltelefon

Selv om de fleste mobiltelefoner er utstyrt med teknologi som automatisk oppdaterer sin tid, må noen ganger du endre den manuelt. For eksempel en telefon kan ikke oppdateres automatisk under sommertid, eller du kan måtte holde en telefon, arbeid satt på en annen tidssone å kommunisere på riktig arbeidstid. Manuelt skiftende tid på en Cingular phone er en kort prosess.

Instruksjoner

• Trykk på knappen på tastaturet som tilsvarer til "Meny" etiketten på telefonskjermen.

• Trykk piltastene til menyen "Innstillinger" er uthevet. Dette symbolet er vanligvis i nedre høyre hjørne når du ser på telefonen. Symbolet er en mappe med girene inni. Trykk midtknappen velgeren.

• Bla ned til "Angi klokkeslett og dato." Det kan være alternativ nummer 4, avhengig av telefonen. Trykk midtknappen.

• Presse nøkkelen retningsbestemt til høyre slik at "Oppdatering av tidssone" endres for å vise "Manuell bare." Deretter gå to ganger slik at "Time" er uthevet. Angi den nye tiden. Trykk på venstre valg-tast på tastaturet, merket "Lagre" på skjermen over den tilsvarende knappen. Tiden er nå satt.

Tips og advarsler

  • Andre modeller av Cingular telefoner se bildene presentert annerledes. Instruksjoner for andre modeller finnes gjennom AT & T svaret Center (se ressurser for en link).
  • Hvis telefonen er endret til manuell tidsinnstilling, automatisk ikke oppdateres sommertid eller hvis en tidssone er krysset underveis.