Nnywellness.com

Kan noen hodetelefoner med Nano's FM-Radio?


Kan noen hodetelefoner med Nano's FM-Radio?

I stand til mer enn å spille favorittlåtene dine på ett eller flere spilleliste, iPod Nano likeledes inkluderer en FM-radio som lar deg pause live radiosendinger. Musikkspillerens radio er kompatibel med alle sett kablet hodetelefoner med en 3,5 mm plugg men radioen er ikke kompatibel med trådløs Bluetooth-tilbehør, inkludert hodetelefoner og høyttalere.

Antenne

IPod Nano bruker hodetelefoner ledningen som antenne for mottak av FM-radiostasjoner. Bluetooth-hodetelefoner og tilbehør er ikke kan motta radiosignaler. Bluetooth elementer er helt trådløs og kan bare motta lyd fra filer lagret på Nano. Hvis du prøver å spille Nano's FM-radio mens du bruker et sett med Bluetooth-hodetelefoner eller en Bluetooth høyttaler, stille radioen ikke inn noen stasjoner.

Kablet

For beste radiomottak må en Nano hodetelefoner ledningen være tangenter ledig og ikke en sammenrullede ledning. Flytte ledningen mens du lytter til radio fine tunes stasjonen du er vendt til og fjerner alle statisk på stasjonen. Eple earbuds og tredjeparts hodetelefoner er tilgjengelige i noncoiled modeller og også inneholde 3,5 kontakter.

Dobbelt bruk

Hvis du planlegger å bruke Nano's radio mye, bruke inkludert Eplet earbuds eller kjøpe et sett hodetelefoner for musikkspilleren. Du kan fortsatt kjøpe og bruke Bluetooth-hodetelefoner for lytting til musikk lagret på spilleren. Men når du bytter til radio, vil du måtte bruke kablet hodetelefoner eller øretelefoner. Tilkobling og frakobling kablet og trådløs hodetelefonene vil skade deg Nano verken forvirre musikkspillerens intern programvare.

Tilgjengelighet

Kablet hodetelefoner og øreplugger er tilgjengelig direkte fra Apple og autoriserte Apple-forhandlere. Elementene er også tilgjengelig fra datamaskinen, elektronikk, detaljhandel og detaljhandel superstores som nettet uttak og auksjon nettsteder. Når kjøper kablet hodetelefoner og øreplugger, gjør sikker elementenes kontaktene er 3,5 og uncoiled. En Nano hodetelefonkontakt er på bunnen av den musikkspilleren til venstre for sin dokkingkontakt. Som andre elektronikk, kan du bruke en 3,5 mm hodetelefoner adapter for å konvertere et sett hodetelefoner med en annen kontakt størrelse 3,5 størrelsen for bruk med en Nano. Kortene er også tilgjengelig fra datamaskinen, elektronikk, detaljhandel og detaljhandel superstores som nettet uttak og auksjon nettsteder.