Nnywellness.com

Hva innendørs antenner fungerer med TVer med digitale mottakere?


Hva innendørs antenner fungerer med TVer med digitale mottakere?

En fordel med etersendte digitale TV-sendinger er at de er gratis. Alt du trenger er en TV-antenne vise dagens digitale sendinger på en TV med digital tuner. Innendørs antenner er et godt alternativ for leilighet og leilighets beboerne eller noen som enten ikke kan eller ikke ønsker å sette en stor antenne på taket. Alle innendørs antenner, kan fra de enkleste rabbit ører til siste retninger modeller få gratis digitale TV-kanaler.

Rabbit ører med VHF og UHF

Gammeldags kanin øret antenner med VHF og UHF frekvenser arbeide med med moderne, high-end TV koblet til digitale mottakere. Rabbit ører fungere best å innbringe stasjoner med kringkasting tårn nær hjemmet, vanligvis ikke lenger enn 30 miles unna. Selv om de fleste digitale signaler sendes på UHF frekvensen, bruker noen TV-stasjoner VHF frekvenser.

Retninger antenner

Retninger antenner er middels til store torget modeller med bow-tie-formet element. De var opprinnelig ment å brukes utendørs, men har blitt populært for innendørs bruk også. Fordelen er at de kan fange signalene som kommer fra alle retninger.

Retninger antenner gir deg den beste sjansen til å få et bredt utvalg av kanalen resepsjonen. Det er tilfelle selv om TV-sendere i ditt område er plassert i flere nærliggende byer eller spredt over ulike geografiske områder i et landlig område. Pass på at antennen kan fange VHF og UHF signaler, høy VHF (7-13-kanaler).

Neste generasjon kompakte DTV/HDTV antenner

Produsenter kompakt som antenner Direct har innført små, innendørs antenner som "ClearStream." Dette er utformet for å fange det digitale TV-signalet mer effektivt gjennom hele spekteret av høy VHF-kanal (som noen ganger kringkastes på lavere) og UHF kanaler. Fordi disse antenner er små, passer de overalt---på et bord, vegg eller hylle. Følg produsentens instruksjoner for tips om hvordan du plasserer antennen for optimal ytelse.

Tips og triks for innendørs mottak

Når shopping for en innendørs antenne, vurdere hvor mange miles unna du bor fra din lokale TV-stasjoner kringkasting sender towers. Antennen du kjøper bør dekke eller overskride dette området.

Noen innendørs antenner kan ikke utføre likeledes hvis du bor nær høye trær eller strukturer som blokkerer kringkastingssignaler.

Hvis du bor mer enn 50 miles fra din lokale stasjoner tårn, kan du prøve å plassere en utendørs antenne i ditt hjem hvis du har plass. Disse har større rekkevidde enn tradisjonelle innendørs modeller. Finne en måte å gjøre det blande inn ditt hjem innredning.