Nnywellness.com

Hvordan låse opp mobiltelefoner


Mobiltelefoner er nyttig for å holde i konstant kontakt med familie og venner. I stedet for å være knyttet til ett mål, kan du ta dem nesten overalt. Selv om mobiltelefoner er populære enheter, låse mange celle tjenesteleverandører ofte dem til deres nettverk. Du vil ikke kunne bruke mobiltelefon med en annen tjeneste med mindre du låser den. Noen tips, vil du lære hvordan å låse opp mobiltelefoner.

Instruksjoner

• Kontakt tjenesteleverandøren av din mobiltelefon for å låse den. Avhengig av hvor lenge har du hadde celle tjenesten og grunnen til at du trenger dette gjort, vil noen leverandører gi deg tilgangskoden for opplåsingsprosessen. Hvis du reiser internasjonalt, kan det være en mulighet for at tjenesteleverandøren cellen vil gi deg opplåsingskoden. Å ha en månedlig post betalt mobilnettet planen og minst 12 måneder av uavbrutt tjeneste med din nåværende leverandør er to av de vanligste kravene for å få opplåsingskoden.

• Besøk en online website som GSM Liberty eller Unlock tale å gi deg en liste over koder å låse opp din mobiltelefon. For å komme i gang, må du gi noen detaljert informasjon om hvilken mobiltelefon du har. Noen eksempler på telefonen produsent, modell og et identifikasjonsnummer kalt IMEI. IMEI-nummeret kan vanligvis finnes ved å se under det cellphone akkumulator eller skrive koden * #06 # på tastaturet. Kopier koden ned på papir slik at du har det i låse fasen.

• Følg forhåndsinnstilte retningslinjene for å låse opp din mobiltelefon. Hvis du bruker programvare fra en nettside til å låse opp din mobiltelefon, vil den automatisk beregne en bestemt kode for deg. Fjern SIM eller Subscriber Identity Module fra telefonen før du begynner å angi låse opp koden. Dette kortet kan lett annerkjent fordi det vil ha leverandørens logo og ligger under batteriet.

• Angi koden nøyaktig slik den vises i angitt antall forsøk. Overstiger antall ganger koden er tastet vil øke sjansene for cellphone låser seg til den opprinnelige utstederens nettverk. Det vil ikke lenger være i stand til å bli ulåst gjennom noen programvare. I noen tilfeller kan du få tre låse opp koder å prøve på din mobiltelefon. Hvis første virker vellykket, fortsetter du til neste. En av de tre kodene vil låse opp din mobiltelefon og lar deg bruke den på noen andre nettverk.

• Vis skjermen cellphone for en melding. Du ser en av to meldinger umiddelbart etter inn opplåsingskoden. Det viser "Begrensning er av" eller "SIM-kortet er begrenset." Sett inn original SIM-kortet eller en fra en annen celle tjeneste i telefonen nylig ulåst. Du vil kunne ringe og motta samtaler akkurat som før.

Tips og advarsler

  • Velg en uavbrutt tid å begynne prosessen med låse mobiltelefon.
  • Ikke overstige vises antall forsøk på å låse opp din mobiltelefon.