Nnywellness.com

Solid rødt lys Problem på Samsung modell T1953H


LED-lys er et tegn på gjeldende status for TV. Det faktum at det skal være på når du trykker strømknappen eller ser på TV kan være et tegn på et elektrisk problem. Samsung modell T1953H er en LCD-enheten. Det har makt styre og kretser som kan funksjonsfeil. Nøkkelen til å finne ut hvorfor smal avsats lyset forblir solid rødt er å undersøke noen andre symptomer som peker mot en mekanisk problem.

LED-lys

Eneste lyse LED forteller deg er at TV har strøm. Dette betyr at hvis Samsung ikke slås på, problemet ikke er med opprinnelige strømkilden. Stikkontakten fungerer. Derfra er det forteller bare en solid lys deg ikke mye. Lyset selv er ikke nok til å identifisere problemet med enheten. En faktor som kan være betydelig er hvis TVEN slår seg på og hvor lang tid det tar å oppstart.

TV slås

Hvis TVen slår på raskt og fremgår å bli arbeider normalt, kan lyset være problemet. En liten kort i sensor mekanismen kan forårsake problemet. Vedvarende rødt lys i seg selv kan være meningsløse. Se etter andre symptomer som kan tyde på det er et problem. for eksempel hvis TV er het å landingen. Noen varme er normalt, men hvis TV føles varmere enn vanlig, dette pluss rødt lys kan indikere et problem med overoppheting som kan skade indre isenkram.

Langsom oppstart

LCD-TVer som T1953H er avhengige av intrikate krets til funksjonen. En TV som er langsom starte og har drevet LED lys kan være begynnelsen stadium av bryte ned. Hvis du var å åpne saken opp på TV, vil du se en makt-bord og ulike former for kondensatorer loddet på plass. En kondensator er en liten, elektrisk komponent som lagrer energi for å styre strømmen. Hvis du høre klikker som Samsung prøver å slå på, blir problemet med ett eller flere av kondensatorer. I dette tilfellet bør du se solid LED som varselsskilt for forestående svikt.

Uten strøm

Selvfølgelig, hvis TV ikke vil starte opp, dette er grunnen til jevn LED-lys. Endring ut en dårlig kondensator kan være løsningen. For å teste denne teorien, kan du koble TV og ta av bakpanelet. Elektrolytisk kondensatorer er runde objekter som stikker ut fra brettet. De ser noe som batterier. Toppen av kondensatorer skal være flat. Hvis de bule eller telt oppover, er kondensator blåst. Erstatte denne delen forutsetter kunnskap om elektronikk og lodding. Alternativet sikreste og mest effektive er å ha TV betjenes av en tekniker.