Nnywellness.com

Hvordan du kobler en Zune til Mac


Hvordan du kobler en Zune til Mac

Ved første øyekast, bør det Microsoft Zune og en Mac ikke gjøre god bedfellows, siden, fra februar 2010 de ikke egentlig har en direkte måte å koble til hverandre. Men som med de fleste datamaskinen situasjoner, er det måter å omgå tekniske problemer som dette. Det krever litt ekstra arbeid, men det er mulig å få Zune og Apple systemene snakker pent med hverandre, innbydende selv Mac-brukere å sosiale.

Instruksjoner

• Dataoverføre og installere VMWare programmet. Det finnes en rekke alternativer, inkludert Boot Camp og paralleller. Det finnes noen gratis alternativer, som virkelig, som du finner mer informasjon om ressursene. Denne programvaren lar deg lage en virtuell "andre" datamaskin i operativsystemet, bruker de samme ressursene og maskinvare som maskinen viktigste. Hvis du allerede har dette programmet installert og bruke den, gå til trinn 3.

• Opprette en Windows Virtual Machine, VM programvaren følger veiviseren. Se hjelpedokumentasjonen for VM programmet hvis du har spørsmål med dette trinnet.

• Sett inn driverdisketten Microsoft Zune i datamaskinen, og installere det på den virtuelle maskinen. Disken skal vises under "Min datamaskin" som på alle Windows-maskin.

• Plugg Zune USB-kabelen til MP3-spilleren og til en åpen port på datamaskinen. USB-ledninger er utformet for å gli inn i datamaskinen en måte, så hvis det ikke passer, prøv snu det.

• Åpne Zune-programvaren og begynne å laste opp og laste ned musikkfiler til din bærbare musikk-enhet.

Tips og advarsler

  • Denne samme oppsett fungerer også for Linux-maskiner.
  • Hvis du ikke ser musikkfilene gjennom virtuelle maskinen programmet, se hjelpefilene å "Dele" og "Tilgang til delte mapper." Du må avslutte programmet VM og endre noen innstillinger på Mac å gjøre dette arbeidet.
  • Det er et program som heter XNJB, som du finner også ressursene, som også kan fungere. På deres siste oppdatering, en nylig Zune oppdateringen hadde hindret Mac datamaskiner fra nedlasting og opplasting til Zune gjennom XNJB, men utviklerne arbeider for å fikse dette. Hva XNJB kan gjøre er å tillate deg å se filene på Zune på en skrivebeskyttet måte, men ikke laste opp eller ned.