Nnywellness.com

Feilsøke brems problemer i en Honda Civic


Hvis din Honda Civic har brems problemer, bør du ikke kjøre bil til du får alt sortert ut. Brems problemer er svært alvorlig og føre en bilulykke. Fordi det er noen forskjellige vanlige problemer som kan oppstå med civics bremser, må du gjøre noen feilsøking for å prøve å finne ut hva kan være årsaken brems problemer. Reservedeler, kjøpes om nødvendig, deretter fra de fleste auto deler butikker.

Instruksjoner

• Åpne Shack og sjekk bremsevæske reservoaret tanken. På Civic ligger nesten alltid brems master sylinder på førersiden av bilen, boltet til brems booster. Brems-booster samlingen, som er en svart metall disk, er boltet til brannmuren. Sylinderen må en grå lue på den og en stor gulaktig, gjennomsiktig, reservoaret tank. Væske i tanken bør være mellom øvre og nedre merkene på siden av tanken. Hvis ikke fyll tanken med ny bremsevæske.

• Pumpe gasspedalen. Hvis det føles svampete, så er det luft i bremseslanger og systemet må være blødde av en profesjonell.

• Trykk på gasspedalen. Hvis det synker til gulvet, komme ut av bilen og sjekk under bilen. The Civic bremseslanger er belagt med en anti-korrosjon belegg, men drivere i Nord opplever ofte rustne bremseslanger på eldre Honda samfunnskunnskap. En lys brun væske lekker fra kabinettet er bremsevæske. Du må erstatte bremseslanger.

• Trykk gasspedalen. Hvis pedalen er fast, men deretter sakte synker til gulvet, og det er ingen bevis for brems væske lekker, så har du en intern forsegling feil på din Civic brems master sylinder. Master sylinder må byttes.

• Lytte til squealing bremser mens du kjører. Angiveri bremser angir at kategorien slitasje på bremseklossene berører bremseskiver og bremsene må endres. Også vibrasjoner eller rattet "shimmy" under bremsing angir ujevn bremsekloss og rotoren slitasje og må du endre bremsene under denne tilstanden.