Nnywellness.com

Typer 12 Volt elektriske brytere


Typer 12 Volt elektriske brytere

12-volts brytere brukes i biler, båter, boliger og kontorer. Som et resultat, finnes det mange stilarter, former og funksjoner. Det er i full størrelse og mini brytere, opplyst og gummi-belagt. 12-volts svitsjer fra AC brytere i den 12-volts brytere generelt bare bryte positiv linjen i stedet koble positive til negativt å fullføre krets. 12-volts brytere faller inn i flere kategorier.

På/av

Er den enkleste 12-volt-bryter designen/på. Disse bryterne har to eller tre stillinger. En enkel på/av er akkurat det, en to-posisjoner. Der det er ulike ønskede resultater, som et blått lys eller et rødt lys, vil en tre-posisjon bryter gi deg på/av/på velge ett med den samme bryteren. De forblir i den valgte modusen til flyttes av brukeren.

Kortvarig

Kortvarig svitsjer som krever inndata fra brukeren for alle funksjoner. De kan ta form av en knapp, en veksleknapp eller en roterende bryter, men de er bare engasjert så lenge de er holdt i posisjon. En bil tenningsbryteren er et eksempel på en kortvarig på roterende bryter. Kortvarig brytere kan brukes til å avbryte en krets midlertidig.

Alternativer

Brytere kan være opplyst, innfelte, rocker stil eller beskyttes av et deksel. De kan være standard størrelse, å passe i et 1/2-tommers hull, eller mini størrelse til å passe i 1/4-tommers hull. Spesialitet brytere som må gummistøvler er tilgjengelige for bruk. Fritidskjøretøy og båter bruke roterende dimmer brytere.

Kjøpe råd

Har en plan for elektriske belastningen du vil kontrollere. For eksempel krever en vifte eller lys mye mindre kapasitet enn en motor. Spenning og strømstyrke kravene vil avgjøre bryteren du kjøper. Du må også vite hvor mange enheter du vil kontrollere og om du vil være avhengig av hverandre (i serien) eller uavhengige (parallelt).