Nnywellness.com

Hjemmelaget lastebil Tie nedturer


Hjemmelaget lastebil Tie nedturer

Du kan gjøre den beste slips nedturer med ting du har kanskje allerede i garasjen. Hvis du har sykler, så du allerede har de nødvendige produktene for noen av beste hjemmelaget slips downs. Lastebil slips nedturer er ofte for lite for store tarps. De bryte, hektes av, treffer deg i ansiktet eller fly av aldri å bli sett igjen. Men du kan lage din egen tie-down tauene av sykkel slanger. De justere til lengde og tilpasse seg noen belastning.

Instruksjoner

• Sett ene enden av en enkelt slange gjennom en slange sløyfe det tilbake selv og stram for å bli med dem. Loop en mer slange på slutten for å delta alle tre sammen. Tre slanger vil strekke vinkelrett over toppen av en pickup seng.

• Koble en ende av indre røret slipset ned på noen kroken på lastebilen sengen, vanligvis de er på siden av sengen, men de kan også være på undersiden side av sengen. Strekke belastningen og koble den til en tilsvarende krok på den andre siden av sengen. Bruk flere tre-tube slips downs til krysskravering lastetiden for ekstra sikkerhet.

• Loop og knytte ti sykkel indre rør sammen for å danne en lang tie ned tauet. Sette kombinasjonen Lås i lommen. Kaste en slutten av tau rundt større laster like bak førerhuset av lastebilen. Koble til slutt som du holder i hånden til noe som er sikkert å holde det på plass som en dørhåndtak, speilet eller en annen del av lasten. Indre røret tauet fungerer som en gigantisk gummi band, komprimere belastningen sammen holder den solide og stram. Lasten vil ikke flytte når du treffer en bump eller gå rundt hjørner.

• Gå rundt til den andre siden av lastebilen. Plukk opp den løse enden av fortøyning av laget med 10 rør og gå tilbake rundt slutten av lastebilen, strekke slange tie ned fortløpende. Plasser slipset ned på det optimale stedet på din Last som fortøyning av blir strukket strammere. Optimal stedet vil være der bandet er de trangeste eller den bredeste delen av belastningen.

• Ta den andre enden av slipset ned at du hekta på døren håndterer og trekke det løs, men henge på den. Sett begge ender i en hånd. Holde dem sammen med deres halvgjort hengende ut av dine hender. Nå i lommen og trekke ut kombinasjonen lås. Sløyfe slutten av låsen gjennom begge halvgjort av indre rør. Slå låsen og la gå lett for å sikre.

Tips og advarsler

  • Stopp av din lokale sykkelbutikk for indre rør som er bestemt til å bli kastet.
  • Hvis lang fortøyning av løs, strekke slipset ned til neste røret i linje og lås den der.
  • Indre røret slips nedturer er capapable for å skape en utrolig mengde press. Ikke la det løsner og traff du eller noen du.