Nnywellness.com

Auto Trim verktøy


Auto Trim verktøy

Bilentusiaster inkluderer ofte auto trim verktøy i sin samling av reparasjon og vedlikehold. Trim arbeid er viktig å oppdatere og detaljering en bil og forlenge levetiden til en bil. De fleste mekanikere er vanligvis dyktig i grunnleggende auto trimming, men det er ikke uvanlig for individuelle bileiere til å delta i dette arbeidet selv.

Auto Sander

En bil sander er et viktig verktøy i noen auto trim kit. En dual-action orbital luft sander hjelper brukeren med å unngå ujevn sliping eller chipping av bilens overflate. Det anbefales at sliping fortsette før den første strøk maling er tilstede. En jevn slipe til dette nivået presenterer en overflate der ny maling kan overholde mest effektivt.

Cut-off hjul

Cut-off hjul brukes til trimming skadet stykker av bilens eksteriør. Når en riktig disposisjon er laget av området som må erstattes, brukes cut-off hjulet - en håndholdt enhet med en roterende metall blad - presis kutte. Alvorlig rustne områder bør være kuttet med cut-off hjul og erstattet av alternative ark som matchet bil metal.

Maling pistol

En maling pistol er nødvendig under sluttfasen av auto trim prosessen. Etter sliping og/eller deler erstatning, bør en male sprøyta brukes gjelder alle utvendig maling. De fleste maling sprøyter er fashioned med en komfortabel gummigrep, en jevn utløser komponent og en selv-spray tips. Mål maling pistolen på ca en fot bort fra området. Waft pistol med selv strøk og tilbake overlappende bare halvparten av alle tidligere malt områder. Denne teknikken hjelper for å sikre selv belegg. At malingen tørke i minst 36 timer før påføring ekstra farge.