Nnywellness.com

Hvordan erstatte spolen i en 1997 Chevrolet-Truck


Spolen på en 1997 Chevrolet-truck er en del av tenningssystemet, og sender en gnist til distributør. Hvis spolen på motoren går ut, og deretter tenningen fungerer ikke ordentlig og lastebil vil ikke kjøre. For å løse dette problemet, må spolen først fjernes fra motoren, og deretter en ny installert i stedet. Dette tar rundt en time å gjøre.

Instruksjoner

• Åpne panseret. Ta av luften renere på motoren ved å fjerne vingemutter øverst og trekke samlingen av motoren.

• Finn ignition coil, som er på passasjersiden av motoren, mot distributør. Trekk av tenningen coil ledningen med en krølle forslag, og koble ledningene på spolen. Unbolt tenningen coil braketten fra motoren bruker 3/8-tommers ratchet og socket, så ta det fra motoren.

• Fjerne nagler holder ignition coil på braketten bruker borekroner drill og metal. Ta av ignition coil og kaste den. Bolt erstatning ignition coil til braketten med bolter i settet og 3/8-tommers ratchet og socket.

• Bolten braketten på motoren og koble ledningene på spolen. Trykk coil ledningen på erstatning spolen til det gjør en pop, indikerer det låses på plass. Sett luftfilteret bruker fabrikken vingemutter.