Nnywellness.com

Beste nettsteder For å laste ned gratis iPod-spill


Beste nettsteder For å laste ned gratis iPod-spill

Hvis du venter i legekontoret, på et fly, eller selv om du bare har tid til overs, synes spille spill å gjøre tiden går litt raskere. Enten du har en iPod touch, iPod classic og iPod nano, kan du laste ned gratis spill på enheten.

Apple webprogrammer

Webstedet Apple web apps for å se spillene du kan spille på iPod touch. Du kan sortere spill etter nyeste, mest populære og alfabetisk rekkefølge vise gratis spill som er tilgjengelige. App webområdet krever deg til å besøke spillets nettsted på iPod touch til å spille dem når du har et Wi-Fi-tilkobling. Når du besøker webområdet for programmet, klikk på tittelen på spillet du foretrekker å vise beskrivelse og URL for spillet. Skriv inn webområdet, bruker Safari på iPod touch når du har et Wi-Fi-tilkobling for å spille spillet. (Se ressurser for koblingen).

Eple App Lager

Besøk webområdet iTunes app store for å vise gratis spill du kan laste ned til iPod touch. Spillene er sortert etter sjangeren på venstre side av skjermen. Når du klikker på tittelen på hvert spill, kan du vise en beskrivelse av spillet, samt rangeringer av andre iPod-spill entusiaster. Du kan også vise skjermbilder av spill og andre spill anbefalinger. Klikk på "Vis i iTunes" og deretter "gratisapp" laste ned hvert spill til iPod touch. (Se ressurser for kobling).

iPod Arcade

Besøk iPod Arcade vise tilgjengelige spill å laste ned til iPod touch. Bruk søkefeltet til å søke etter spill eller bla gjennom de tilgjengelige spillene på siden for å laste ned. Når du klikker på spilltittelen, kan du vise beskrivelsen og klikk "Download" for å laste ned spillet via iTunes. (Se ressurser for koblingen).

iPod klikkehjulet

Besøke iTunes-webstedet for å vise spillene som er kompatibel med iPod nano (3, 4 og 5. generasjon), iPod classic og iPod 5. generasjon. Når du klikker på spillet, kan du se beskrivelsen av det samt systemkravene for å fastslå om det er kompatibelt med din iPod klikkehjulet. Klikk "Kjøp spillet" for å åpne spillet i iTunes og laste den ned til iPod. (Se ressurser for kobling).