Nnywellness.com

Hvordan beregner USAA beløpet for et totalt tap?


Hvordan beregner USAA beløpet for et totalt tap?

"Totalt tap" er en auto industri sikt betyr at kostnadene for å reparere en bil etter en ulykke er mer enn bilen er verdt. Bilen er ansett som "summeres" - en annen betegnelse for totaltap. United tjenester Automobile Association, eller USAA, vurderer to viktige faktorer til å beregne totaltap.

Tilstand før ulykken

USAA ser på tilstanden til bilen før ulykken, i grad mulig. Forsikringsagenter faktor i bilens kjørelengde, sin alder, og om det hadde stor mekanisk feil på posten. USAA bruker deretter at informasjonen til å slå opp bilens gjort, modell, trim nivå og tilstand i en automatisk verdien guide.

Lokale vedtekter bestemmer hvilke guider kan vurderes. Forsikringsselskapet svinger til støttelinjer fra National bil forhandlere Association i mange stater. USAA vil vurdere to kilder, og gjennomsnittlig beløpene, for å begynne å beregne totaltap.

Markedsverdi

USAA vil skure lokale forhandlere og private annonser å finne ut hva bilens merke og modell selger for. Dette bidrar til å bestemme markedsverdi for din pre bilulykke. USAA veier beløpet mot verdien bestemmes av bilen guider. En mye høyere markedsverdi kan presse opp hvor totaltap.

Faktorer ikke vurdert

USAA betrakter ikke forbedringer til bilen, selv om de var laget umiddelbart før ulykken. For eksempel vil nye dekk eller en motor jobb ikke øke forsikring sjekken du mottar.