Nnywellness.com

Historien til FM-Radio


Historien til FM-Radio

Av alle metoder for kommunikasjon er FM-radio en av de mest kjente formene for underholdning, nyheter og musikk. Men mens dette systemet av radio-overføring til slutt viste seg for å være nyskapende og ekstremt populære, den tidlige historien til FM-radio og oppfinneren er en mest tragiske eventyr.

Oppfatning av FM-Radio

Major Edwin Armstrong ble den opprinnelige oppfinneren av frekvens-modulert (FM) radio broadcasting system. Armstrong var en oppfinner og teknisk guru som ikke bare utviklet FM-radio, men bidro også mange forbedringer på amplitude modulation (AM) radio. Som utvikler for AM radiosystem var Armstrong klar over de mange problemene som plaget AM radio bølge kringkaste. Som et resultat, i midten av 1930 utviklet han en ny type radio-overføring som eliminert problemene - FM-radio.

Utviklingen av FM-Radio

Armstrong brakt hans ide om FM-radio til sin venn David Sarnoff, grunnlegger og leder av RCA (Radio Corporation of America). Sarnoff enige om å hjelpe Armstrong utvikle nye systemet. Til slutt Armstrong ble klar over RCA har intensjoner om å beskytte sin egen interesse i AM kringkasting ved å undergrave Armstrongs oppfinnelse. Armstrong forlot RCA og solgt produksjonsrettighetene til flere andre radio produksjonsselskaper. Armstrong var plaget av RCAS beslutning om å undergrave sin oppfinnelse, skjønt.

Forstyrrelser av RCA

RCA, oppslukt i et forsøk på å beskytte sin egen AM radio sendinger fra nyere og bedre FM radio, Armstrong i årene av juridiske slag i et forsøk på å tømme sin energi og ressurser. I tillegg presset RCA Federal Communications Committee (FCC) å endre alle de opprinnelige FM stasjon frekvensene, gjør den i stand til FM-radioen ubrukelige. Dette førte til mange folk til å bli rasende over behovet for en alle nye radio, ytterligere ødelegge FM radio sendinger.

Death of oppfinner

Etter år med juridiske slag og forstyrrelser fra Sarnoff og RCA conceded Armstrong endelig både på 31 januar 1954. Når du skriver et brev til sin kone, hoppet Armstrong fra sin 30 historien leilighet, endte sitt liv. Armstrong sett aldri de store prestasjonene av sin oppfinnelse eller RCAS rask behandlingstid i produksjon og markedsføring av FM radiosystem når det ble lønnsomt og overgikk er radio i samlede fortjeneste.

FM-Radio i dag

Uten ekstra forstyrrelser av RCA boomed FM radio sendinger. Med mer enn 5000 FM-radiostasjoner i USA alene styrtet FM radiosystem raskt forgjengeren å bli en av de vanligste mediene underholdning, nyheter og musikk. Likevel, selv om FM-radio er nå i stand til å vokse uten forstyrrelser, den raskt trykkes av andre former for eksempel satellitt-radio og mobile Internett-radio.