Nnywellness.com

Sende en faks fra USA til Canada


Sende en faks fra USA til Canada

Faks er en metode for sending av et dokument over signalene fra en vanlig telefonlinje. Brukernes avsøke dokumentet til en faksmaskin, som overfører signalet over telefonlinjen til en mottaker faksmaskin på den andre enden. Du kan fakse et dokument til en annen faksmaskin i verden, inkludert andre land. Sende en faks er en enkel og rimelig måte å sende dokumenter fra USA til Canada.

Instruksjoner

• Kontroller telefonlinjen som du har koblet faksmaskinen har langdistanse ringer evner. Hvis den ikke har en langdistanse abonnement, ring tjenesteleverandøren telefon for å ha en lagt til linjen eller kjøpe langdistanse telekort. Kontroller leverandørens kostnader for internasjonale samtaler til Canada.

• Sett inn dokumentet i faksmaskinen. Maskinen bør være slått på og varmet opp, klar til å sende og motta fakser.

• Slå nummeret til den kanadiske faksmaskinen som er du Fakse dokumentet. Når du ringer en kanadisk telefon eller faks tall fra USA, bare ringe "1" før oppringingen kanadiske retningsnummeret og faksnummer.

• Sende faksen. Trykk på "Send"-knappen på maskinen og vente på det å sende deg en bekreftelse på at fakset dokumentet har gått gjennom vellykket.

Tips og advarsler

  • Hvis faksen ikke går gjennom første gang, må du gjenta disse trinnene til faksen ble sender.