Nnywellness.com

Hvordan konvertere Analog lysbilder til Digital


Hvordan konvertere Analog lysbilder til Digital

I dag begrepet en lysbildefremvisning har endret seg dramatisk siden ta bilder på analoge lysbilder og vise dem med en karusell lysbildefremviser. Nå kan du konvertere analoge lysbilder minner fortid til digitale bilder for å vise på datamaskinen. Det finnes flere metoder for konvertering lysbilder, og en du alle avhenger opp på hvor mange lysbilder du har og hvor mye tid og penger du ønsker å bruke på prosessen.

Instruksjoner

Hvordan konvertere Analog lysbilder til Digital

• Bruk en kommersiell lysbilde-tjenesten. Sende lysbildene til et selskap som spesialiserer seg på konvertere analoge lysbilder til digitale bilder. Du får bildene tilbake som digitale filer på en CD i formatet du ønsker, for eksempel JPEG eller TIFF. Sjekk ut anmeldelser av disse selskapene i ledende bryllupsfotografering magasiner, for eksempel "Populære Photography" og "Shutterbug" for å hjelpe du en anerkjent leverandør. Med denne metoden sparer mye tid hvis du har hundrevis eller tusenvis av lysbilder for å konvertere. Plus, kan du forvente svært gode resultater siden disse selskapene har profesjonelle, high-end utstyr og år med ekspertise. Priser er vanligvis per lysbilde, med pris pauser på større bestillinger.

• Skanne lysbilder med en enhet som konverterer analoge lysbilder og 35 mm film til digitale bilder. Generelt, her er hvordan de fungerer: plassere lysbildet i enhetens mater skuff, sjekk forhåndsvisningen hvis enheten har en TFT utfoldelse, trykker på en knapp og enheten konverterer lysbildet til en JPEG digital image i flere sekunder. Du kan vise de konverterte bildene i programvare som leser JPEG-filer. Mange av disse konvertering enheter koble til en datamaskin via en USB-forbindelse og skrive de digitale filene til harddisken eller en ekstern harddisk, mens noen nyere modeller er frittstående enheter som skriver filer til en indre hukommelse card. Forvente å betale rundt $100 og opp til en forbruker modell, avhengig av hvilke funksjoner.

• Digitalisere lysbilder med en planskanner som kan skanne lysbilder i tillegg til bilder og 35 mm negativ. Mellomtone forbruker-modeller som koster rundt $150 kan skanne ca tre lysbilder samtidig, mens høyere-end profesjonelle modeller koster rundt $1000 og opp funksjonen automatisk matere som kan håndtere opptil 50 lysbilder samtidig. Bare plassere lysbildene i skannerens dokumentmater, sjekk forhåndsvisning og trykk en knapp for å starte søket. De digitale bildene lagres på datamaskinens harddisk. Investere i en skanner kan være et godt alternativ hvis du også har en rekke 35 mm negativ og gamle bilder å konvertere eller kopiere.

Tips og advarsler

  • Hvis du skanner egne lysbilder, bruk en lysbilde konvertering enhet eller flatbed skanneren som vil produsere gode digitale bilder på 5 megapiksler eller mer.
  • Etter konvertering lysbildene, kan du redigere de digitale bildene for kontrast, lysstyrke, etc. med en foto redigere bort programvare.