Nnywellness.com

Tips for å reparere mobiltelefoner


Selv om mobiltelefoner har blitt en standard del av hverdagen, det betyr ikke at de er immun mot skade. Mens noen problemer med mobiltelefoner er ut av kontroll (for eksempel avbrutte samtaler), kan mange andre problemer reparert eller selv unngått av brukeren. Å vite hvordan å reparere noen av de vanligste problemene med mobiltelefoner kan spare deg tid, penger og viktigst, ulemper.

Vannskader

Naturlig fiende av en mobiltelefon er, selvfølgelig, flytende. Mens vannet er sikkert bra for telefonen, koffeinholdige drikker og juice er faktisk mye verre for telefoner som ikke bare gjør flytende risikoen shorting telefonens krets, men når væske tørker kan den klebrige resten føre til ytterligere problemer for telefonen.

Bør telefonen bli våt, ta ut batteriet fra telefonen umiddelbart. Selv om telefonen er slått på samtidig det fikk våt, ta ut batteriet for å forhindre alvorlig skade telefonen. Hvis du ikke vet hvordan å håndtere vannskader, Plasser telefonen i en liten plastpose og mobiltelefonen din leverandør om hvor du skal sende telefonen repareres for vannskader. Hvis dette ikke er et alternativ for uansett grunn, tørr ta telefonen fra hverandre og la de separate fargekomponentene sitte ute i friluft til. Ikke prøv å påskynde tørking prosessen ved å bruke en hårføner eller (Gud forby) mikrobølgeovn. Varmen vil bare ytterligere skade enheten.

Reservedeler

Hvis du er noen som liker å feste med en bestemt mobiltelefon, etter en stund finner du deg selv i posisjonen til å ha en komponent mislykkes på deg. Hvis du eier en BlackBerry eller Blackjack, kan du finne at visse bokstavtastene har sluttet å fungere. Hvis du har en mer tradisjonell mobiltelefon, må du erstatte beskyttende plast dekker LCD-skjermen eller batteri. I dette tilfellet, problemet er ikke så mye reparere gjeldende komponentene, men erstatte sa komponenter. Mens batteriene er enkle å bytte, telefon organer og knapper er litt mer vanskelig og ofte vil kreve å ta telefonen fra hverandre og sette det sammen igjen.

Programvareproblemer

Ikke alle problemer med en mobiltelefon er et maskinvareproblem. Noen ganger programvare på din mobiltelefon, for eksempel telefonens OS (driftssystem) eller programmer du laster på enheten, kan fryse og hindre telefonen fungerer. Hvis dette skjer med deg, kan du prøve en hard tilbakestilling av telefonen (instruksjoner på hvordan dette kan bli funnet i bruksanvisningen). Hvis dette ikke fungerer, bare andre valget vil være å fabrikk restarte telefonen, betyr at du vil miste alle data lagret på det interne minnet på telefonen (SIM-kortet er trygt).