Nnywellness.com

Hva skal se etter når du kjøper en bil Sound System


Kjøp en bil stereoplaten system kan være overveldende hvis du ikke vet hva du leter. Mengde merker på markedet, kombinert med det faktum at en bilstereo krever like mange individuelle komponenter som et hjem stereo, kan føre til forvirring for casual lydentusiaster. Ved å holde noen viktige punkter i tankene og å vite hvordan å se forbi lyd sjargong og markedsføring ploys, kan du kjøpe en kvalitet bil stereoplaten uten å bli dratt ut.

Leder enheter

Når planlegging budsjettet og envisioning bilstereoen, er det viktig å vite hvilke komponenter du trenger. Du trenger en hovedenheten og høyttalere i det minste. De som ønsker en kraftigere stereoanlegg vil eventuelt også legge til en forsterker og subwoofer, og kanskje enda en ekstra forsterker dedikert til subwooferen. Heldigvis for kjøpere på et budsjett, de fleste hodet enheter inkluderer en liten forsterker, og dette vil være nok til å gi grunnleggende stereolyd.

Absolutt mest grunnleggende hovedenheten inkluderer en AM / FM radio, liten forsterker og høyttaler utganger. Du vil trolig velge en hovedenheten som også har en CD-spiller. Dyrere hodet enheter vil noen ganger inkluderer en kombinasjon CD/DVD-spiller, samt en elektronisk drevet foldout skjerm, slik at passasjerene å se filmer.

Leder enheter vil vanligvis annonsere en effekten, for eksempel 45 x 4 eller 50 x 4. Mange nybegynner kjøpere gjør feilen å kjøpe hovedenheten med de fleste effekten, uavhengig av funksjoner. Dette er en feil; effekten av mest grunnleggende CD hode er stort sett irrelevant, og alt du trenger å vite er at fire høyttalere vil bli drevet av hovedenheten. Hvis du vil legge til en utenbordsmotor forsterker bilstereoen senere, hovedenhetens forsterker er forbigått og dens effekten blir helt meningsløst. I stedet for å kjøpe basert på effekten, se på hovedenhetens funksjoner. Hvis du eier en MP3-spiller, kontroller hovedenheten har en linje-inn innspill på enheten. Hvis du liker å finpusse og justere lyden av systemet, kontroller at enheten inneholder en anstendig equalizer.

Høyttalere

Høyttalerne er hva slutt konvertere de elektroniske signalene hovedenheten og forsterker til lyder du kan høre. Selv de mest avanserte hodet og forsterker oppsettet vil være meningsløst hvis kombinert med sub-par høyttalere. Høyttalere kan enten være koaksial eller komponent. Koaksial høyttalere har to eller flere høyttalere sammen til én enhet, og håndtere alle frekvenser. Komponenten høyttalere dele diskant, mellomtone og bass mellom hver høyttaler enheter. Koaksial høyttalere er generelt billigere, og vil tilfredsstille alle, men den mest kresne kjøpere. En subwoofer vil legge ekstra bass. Det anbefales å kjøpe et stereoanlegg uten subwoofer først, og legge en subwoofer senere hvis du finner deg selv craving mer lavfrekvent lyd.