Nnywellness.com

Hvor ligger svinghjulet på en 1999 Chevy Suburban?


Hvor ligger svinghjulet på en 1999 Chevy Suburban?

Svinghjul er en integrert del av både motor og girkasse operasjon. På baksiden av 1999 Chevrolet Suburban motor, umiddelbart før overføringen, er svinghjulet, også kjent som en flex plate på automatiske girkasser, et stort utstyr som utfører flere funksjoner.

Svinghjul

Svinghjulet er inne klokken bolig og montert på baksiden av motoren på 1999 Chevy Suburbans utstyrt med manuell girkasse. Svinghjul tillate clutch til grep overflaten å skifte tannhjul og gi drivkraft for å holde motoren i gang. En annen primære funksjon av svinghjulet er å mate med startmotoren, slik at starteren å slå girene på ytterkanten av svinghjulet, forårsaker motoren starte.

Flex plater

Flex plater egentlig utføre den samme funksjonen som svinghjulet, men er montert til dreiemoment konverter 1999 Chevy Suburbans utstyrt med automatiske girkasser. Dreiemoment konverter og flex plate er plassert på forsiden av overføringen, i bellhousing, der overføringen mates med motoren.

Forskjeller

Svinghjul i utgangspunktet utføre sine funksjoner alene, mens flex plater arbeid mer sammen med andre komponenter, for eksempel dreiemoment konverter. Flex platene er ikke så tung som svinghjul, men begge fungerer med starteren å starte motoren og bistå i motorens balansering. En svinghjul eller flex plate som ikke er riktig balansert til motoren vil føre til overdreven interiør motorskader og gjøre 1999 Chevy Suburban kjøre grove.