Nnywellness.com

Hvordan installere avstandsholder


Avstandsholder er metall avstandsstykker som passer mellom bilens hub og hjulet. Avstandsstykker kommer i en rekke tykkelser og flytte rattet lenger bort fra huben. Disse brukes til å utvide sporet av bilen, fører til mer stabilitet og bedre håndtering, og det er derfor de er ofte brukt på denne. Avstandsholder kan også gjøre en bil ser bedre ved å finne hjulet i et mer visuelt aggressiv posisjon. Det finnes to typer avstandsstykker: en skrive bare skyve på huben, mens andre type bolten til kjøretøyets hjul pigger. Bolt-on avstandsstykker har et annet sett med pigger som hjulet installerer på.

Instruksjoner

• Parkere din bil eller lastebil på en plan overflate. Løsne det lug vanskelige problemer som fest hjulet til huben. Skyv en gulvet jack under bilen på det tilhørende punktet og jack opp bilen. Senk bilen på en jack-stand. Gjenta denne prosessen til alle fire hjørnene støttes på en jack-stand.

• Avslutte det lug vanskelige problemer. Skyv hjulene av huben og sette dem ut av veien. Spray avfettingsmiddel på lug stenderne og tørk dem med en klut. Hvis de er veldig skitten, kan du bruke en stålbørste rydde opp trådene. Tørke ned hub overflaten hvor hjulet installerer, også.

• Skyv hjulet mellomlegget på stenderne, hvis det ikke hvilken bolt-on. Kø hullene i avstandsstykket monteringsskinnen hjulet, og skyv avstandsstykket over stenderne før det seter fast mot hub. Noen (BMWs for eksempel) bruk lug bolter som tråden til huben. I dette tilfellet kø underlagsskive med hullene i huben.

• Sett hjulet mellomlegget på stenderne, hvis det er en bolt-on hjulet avstand. Installere det lug vanskelige problemer på stenderne slik at avstandsstykket er boltet til huben. Boltene vil komme med mellomlegget, men er også tilgjengelig på auto deler butikker hvis de ikke med mellomlegget. Trekk mutterne som holder mellomlegget på plass etter spesifikasjonene som beskrives i instruksjonene. Dette vil trolig være rundt 90 fotpund.

• Skyv hjulet på lug stenderne slik at det seter fast mot mellomlegget. Installere lug vanskelige problemer (eller lug bolter) med utspring skiftenøkkel og stram. Gjenta for andre hjørnene av kjøretøyet.

• Skyv gulvet jack under bilen og løfte bilen slik at jack står kan fjernes. Senk bilen i bakken, et hjørne samtidig.

• Stram det lug vanskelige problemer med en momentnøkkel i en krysser, stjerne mønster. Stram til produsentens anbefalte innstillingen, som bør være alt fra 70 til 90 fotpund, avhengig av kjøretøyet. Sjekk tetthet av det lug vanskelige problemer etter bilen har kjørt 100 miles.