Nnywellness.com

Tips for Samsung Epic 4G


Tips for Samsung Epic 4G

Samsung Epic 4G er den andre 4G smarttelefonen opprettet av Sprint. Telefonen kjører Android er 2.1 operativsystem. Multimedieenheten har en 4-tommers super AMOLED - aktiv matrise organisk lysdiode - berøring skjermen utfoldelse, full QWERTY-tastatur og en 5-megapixel kameraet. AMOLED-skjermer har ikke et bakgrunnslys, og fargene vises mye lysere og rikere enn vanlige skjermer. Det er mange ting du kan gjøre med Samsung Epic 4G telefon.

Musikk

Du kan lytte til din favorittmusikk spor på Samsung Epics innebygde musikkspilleren. Bruker telefonens UBS ledningen, koble telefonen til datamaskinen og sende hundrevis av sanger til telefonen. Last ned sanger på telefonen ved å kjøpe et musikkprogram fra Android market. Episke støtter også live FM radio avspilling. For å få denne funksjonen, dataoverføre det ledig søknaden "iHeart Radio" fra Android market. "iHeart Radio" har stasjoner fra mange store byer i USA

Meldinger

Meldinger på Samsung Epic 4G er enkel siden det har fullt QWERTY-tastatur. Enkelt sende tekster, e-post og bildemeldinger på telefonen. Samsung Epic kommer forhåndslastet med to e-postprogrammene. Bruk programmet "Gmail" til å sende og motta meldinger Google mail-kontoen. Programmet lar "Mail" deg sende og motta meldinger fra AOL, Yahoo eller selv jobbkontoer som Outlook Exchange.

Den "Handcent SMS," en tekst og bilde beskjed program, lar deg tilpasse tekstmeldinger. Du kan tilpasse bakgrunnen av tekster for enkeltkontakter. "Handcent" kan du sende bilder og andre filer som musikk og filer på SD-kortet.

Snarveier

I stedet for å bla gjennom listen over programmer for å få dine mest brukte programmer, kan du plassere widgets på startsiden til komme til visse programmer raskere. Widgets er små programmer som snarveier. Episke har både Samsung opprettet widgets og Android widgets. Samsung widgets inkluderer programmet "Kamerater" og "Accuweather klokke." Android widgets inkluderer "Facebook," "Sprint TV" og "Telefonsvarer."

For å bruke en widget på Hjem-skjermen, trykk og hold nede programmet i listen over applikasjoner. Hold nede programmet for to sekunder og det opprettes en snarvei på Hjem-skjermen.

Minne

Epic 4G har 512 MB internt minne. Tømme Internett-leserlogg ofte sikrer at telefonen kjører så raskt som mulig. Slette bufferen og informasjonskapslene av nettleseren hjelper også med telefon hastighet. Vil gå til nettleserens innstillingsalternativet og fjerner informasjonen.

En annen måte å holde telefonen knirkefritt er å laste ned bilder og programmer direkte til SD-kortet. Epic 4G støtter opptil 32 GB eksternt minne.