Nnywellness.com

Hvordan du Wire en Mallory turteller


De fleste Mallory turtellere er universelle, slik at de kan operere på fire-, seks - og 8-sylindret biler med en enkel justering. Mallory turtellere er kan operere Skift lys, som er et utmerket tillegg. Skift lyset kobles til turtelleren og arbeider med angis rpm grense pekeren. Når et bestemt rpm Skift punkt er oppringt på turtelleren, lyser lyset.

Instruksjoner

• Angi turtelleren sammenfaller med antall sylindere. Les instruksjonene med turtelleren. Mallory turtelleren er forhåndsinnstilt for en V-8 motoren. Hvis motoren er en fire eller seks-sylinder, må du endre innstillingen. Mallory har to metoder, avhengig av turteller å endre innstillingen. En er å snu en bryter merket 4-6-8 på baksiden av turtelleren, eller det kan være tre ledninger, hvorav to kuttes rekke.

• Finn en "tastet" makt kilde ledning, som betyr at kraft skal vises bare når nøkkelen er på. Se under dashbordet på hver side av rattstammen for en stor ledninger sele kobling med ledningene som kommer ut av rattstammen. Se etter større diameter, 14-gauge ledninger fra tenningen. Unngå enhver tråd gul med en svart stripe; Dette er kollisjonsputen ledningen og Verifiserer det kan sette av kollisjonsputen. Koble svart ledelsen fra voltmeter til en god grunn. Aktivere nøkkelen og bruk voltmeter's red bly å sondere ledninger og finne en som har makt med nøkkelen på, og ingen makt med nøkkelen av. Når kabelen blir funnet, merke den.

• Koble strøm ledningen (røde ledningen) fra turtelleren til ledningen ligger bare bruker en rask kobling. Plasser kontakten på ledningen og skyv ledningen helt til baksiden av koblingen. Røde wire ved viktigste ledningen og klem lokket stengt. Plasser en tang over koblingen og knip utstående bladet til pierce to ledninger. Når bladet er ned flush med toppen av kontakten, nær låsing lokket over bladet og skyv den inntil den Klikk på plass.

• Koble den gule ledningen, som er lys for turtelleren, til sikring blokk. Trekke en side av instrumentet sikringen ut av sikring blokk ved å løfte en side og svinger det fra terminalen sin. Stripe isoleringslaget på slutten av gule ledningen med wire crimper. Vri ledningen slutten inntil ledningene er stramt. Pakk bare ledninger rundt metall slutten av sikringen. Holde kabelen på plass rundt sikringen og bruk din tommel for å presse sikringen tilbake til eieren. Dette klyper røde ledningen på plass på sikringen.

• Knytte svart bakken ledningen til en god jord ved hjelp av en etter-kopling, som en sirkulær kontakt gjøres kan gli over en bolt eller skrue. Stripe isoleringslaget på slutten av svarte ledningen og sett dette i innlegget koblingen. Crimp det med wire crimper. Plasser kontakten under en skrue eller bolt og stramme.

• Fest den grønne turteller ledningen. Denne ledningen må passere gjennom brannmuren og kobles til spolen. Se etter en gummi nippel på brannmuren. Dette kan være der parkeringsbrems kabel passerer, eller der alle ledningen passere på øverste venstre side av brannmuren. Kjør kabelen gjennom brannmuren og over på spolen. Det kan være nødvendig å legge til en lengde av wire hvis turteller ledningen er for kort. I så fall bruk en rumpe kontakt ut av kontaktene. Dette er en liten, fat-type kontakt hvor slutten av en wire er satt inn i ene enden og crimped, og begynnelsen av den andre ledningen går i den andre enden og får crimped.

• Fjern den svarte negative terminalen på spolen med en liten vri. Koble en etter-kopling til slutten av den grønne ledningen og plassere den på den negative terminalen på spolen. Plasser originale ledningen på den grønne ledning terminalen, installerer mutteren og stram.