Nnywellness.com

Hvordan løfte opp berøringsskjermen på dine tør


Den LG Dare er en full berøringsskjerm mobil enhet. Dette betyr alle navigasjon og manøvrering er fullført med et trykk på fingeren din, inkludert samtaler, sende tekstmeldinger og tilgang til telefonens interne funksjoner, spill og programmer. Hvis den tør touchscreen-grensesnitt, også kjent som en LCD-skjerm, blir skadet eller rusk er fanget under skjermen, blir bruk av denne modellen sterkt begrenset. Ved løfte eller fjerne skjermen, kan disse rusk fjernes for å unngå ytterligere skade på enheten.

Instruksjoner

• Slå din LG våger av og snu enheten slik baksiden dekker ansikter. Forsiktig trykk ned batteridekselet og skyv den ut. Fjern enheten batteriet.

• Bruke liten stjerneskrutrekker til å fjerne de seks små skruene plassert under batteriet. Det er en skruen i hvert hjørne og en skrue ligger i sentrum av venstre og høyre side av telefonen. En øyeglasset skrutrekker fungerer bra, også.

• Sted på slutten av snuse verktøyet i sømmen som skilte forsiden og baksiden dekker tør. Løft kantene av denne søm, arbeider rundt hele området av telefonen å avsløre hovedkortet. Dette snuse verktøyet er en liten, plast objekt for tilgang til det indre området av mobiltelefoner. Det kan kjøpes på strømforsyning butikker. Hvis du erstatter tør berøringsskjermen, vil snuse verktøyet følge den nye skjermen. Mer avanserte brukere kan bruke spissen av en Flathead skrutrekker til å lirke fra hverandre sømmen, men dette risikerer alvorlig skade på enheten hvis du ikke vet hva du gjør.

• Bruk verktøyet snuse fjerne tre brun fleksibel kablene ligger nederst i den tør interne hovedkort. Du kunne nød å bruk litt kraft å fjerne disse kablene, men vær forsiktig så du ikke skader noen av hovedkortets komponenter. Denne prosessen løsner hovedkortet fra den tør bolig.

• Plass verktøyet snuse mellom hovedkortet og foran huset. Løft hovedkortet for å fjerne den. Vær svært forsiktig fordi skade hovedkortet kan resultere i permanent, irreversible skader den tør evne til å fungere. Plasser hovedkortet ut av skade og løfte svart selvklebende stripen av foran huset.

• Verktøyet snuse inn skjøten på den tør skjermen er ramme og løft touchscreen fra rammen. Her kan du fjerne alle partikler forsiktig med en Q-tip. Bruker en len polering klut, tørk forsiktig av foran og bak berøringsskjermen for å feilfri den. Hvis du erstatter skjermen helt, fortsette til trinn 7.

• Løft berøringsskjermen forsiktig fra rammen og sett den til side. Sett inn den nye LCDskjermen, kjøpt fra tjenesteleverandøren eller en LG forhandler, i den tør skjermen ramme. Trykk forsiktig hvert hjørne på plass. Følg over trinnene i motsatt rekkefølge for å reassemble dine tør riktig. Erstatt batteri og dekke.

Tips og advarsler

  • Vær svært forsiktig når du åpner det interne hovedkortet og andre komponenter.