Nnywellness.com

Tilbakestille en 2006 Ford F-150 Airbag lys


Kollisjonsputer i din 2006 Ford F-150 er del av supplemental restraint system. Varsellys airbag flash eller fortsette å lyse kontinuerlig når en SRS feil oppdages. Diagnostiske problemer kodene med SRS bo i minne 128 nøkkel sykluser etter den siste feilsøking. Når feilen er reparert, depower og repower systemet for å slå av lyset.

Depower SRS

Slå av alt tilbehør i din F-150 og slå av tenningen. Tre røde 10A mini sikringen fra sporet No. 19 i sikring panelet under passasjeren side av dashbordet. Aktivere tenningsnøkkelen og se varsellys airbag. Det bør komme på og holde på kontinuerlig uten å blinke. Dette bekrefter at du trakk riktig sikringen. Slå av tenningen og koble deretter negative batterikabelen. La batterikabelen frakoblet i minst et minutt å utarme systemets ekstra strømforsyning.

REpower SRS

Slå tenningen slå på og deretter installere sikringen til sikring-panelet. Koble negative batterikabelen. Som en forholdsregel bør ikke tillate noen å sitte i førersetet mens du kobler batterikabelen. Slå tenningslåsen av, vente 10 sekunder og slå det på igjen. Kollisjonsputen lyset bør lyser for seks sekunder og slå deretter av. Hvis lyset ikke kommer på, hvis det lyser kontinuerlig, eller hvis den blinker, er det fremdeles en feil i SRS. Det tar ca 30 sekunder for selvtesten å fullføre, så se lyset for minst så lenge før du kreve seier. Bruk en avsøke verktøyet for å fjerne utformingstidskontroller fra minnet.