Nnywellness.com

Tecumseh 5HP forgasser Tips


Tecumseh Corporation brukes til å produsere en rekke forskjellige liten motor design, for eksempel vertikal aksel og vannrette aksel motorer, som ble brukt i forskjellige søknadene oppstiller fra gressklippere og plen traktorer snøfresere, Tømmerkløyvere, tillers og andre enheter. En av de vanligste Tecumseh motorene var 5 hestekrefter modell, som ble ofte sett i en horisontal aksel konfigurasjon og små wood flismaskiner og andre små enheter som snøfresere. Forgasseren på disse modellene var en dupp bolle design, betyr at en liten dupp tillater fuel å angi viktigste strålen av forgasseren og trekker mer drivstoff i bollen når det er nødvendig. Når du arbeider med disse forgassere, må du følge noen grunnleggende tips.

Flyte boller

De fleste av Tecumseh flyte bolle forgasseren bruker en loddet messing flyt i stedet for en billigere plast dupp du finner i andre produsenters design. Loddet messing float vanligvis vil vare lenge, men det kan utvikle pinhole lekkasjer over tid og absorbere bensin i flyte bollen selv. Hvis dette skjer, forgasseren vil ikke lenger fungere riktig og du må erstatte float.

Gummi Ball Primer

Gummi primer pære er utskiftbare, men det holdes på plass med en snap-ring og kan være vanskelig å fjerne. Vanligvis må du service er det bare hvis gummi er sprukket eller ødelagt fra alder eller hvis eksponering for kjemikalier for rengjøring har oppblåst gummi og fjernet fleksibiliteten. Vær forsiktig med rengjøring kjemikalier som aceton basert forgasser renere, fordi kontakt med dette kan ødelegge gummi primer pære, fører til mer involvert reparerer bli nødvendig.

Gass våren og Arm

Den 5 hestekrefter Tecumseh forgasser styres, betyr at den har en gass våren og arm som er knyttet til en mekanisk guvernør drives av veivakselen. Våren og arm som styrer denne guvernøren er nøyaktig, og hvis de er bøyd eller skadet motoren vil ikke fungere riktig hastighet. Sjekk disse først hvis du har problemer med forgasseren eller motoren inaktiv endre uventet.

Lufthull

Det er et lite luft hull i koblede området bolten som holder flyte bollen til forgasser kroppen. Hvis dette er blokkert eller gummed stengt, forgasseren fungerer ikke riktig. For å forhindre dette, husk å rense luften hullet i bolten som holder flyte bollen på.