Nnywellness.com

Hvordan fjerne en Wrangler Unlimited Hardtop


Toppen på Jeep Wrangler Unlimited er fjernet i flere deler, to frontpanel kommer av først etterfulgt av baksiden. Toppen er glassfiber og tunge så du kan trenge hjelp til løft det av. Lagre toppen på en pall eller så hester så det er ikke sitter på gulvet eller bakken som selene vil råtne og lekkasje. Før du kan ta baksiden av, men du kan fjerne frontene og la den bakre delen på Jeep hvis ønsket, må du fjerne frontpanel.

Instruksjoner

• Brett ned solskjermene i Jeep og flytte dem til side. Finn bak lås knotter på baren høyttaler og roterer dem mot klokken.

• Slå de to l-formet håndtakene på frontpanel før de er 90 grader til de dør deretter snu l-formet håndtak nær skulderremmen 90 grader også. Fest låsene løs forkant av paneler og løft frontpanel av Jeep.

• Åpne begge dører og Finn den T-40 Torx hodet bolter i dørkarmen. Fjern dem for begge sider av Jeep Torx bit og ratchet.

• Finn seks Torx bolter langs kanten av toppen der den sitter på kroppen, tre på hver side og fjerne dem med T-40 Torx bit og ratchet. Åpne bakluken og åpne bakre heis porten.

• Finn tilkoblingen inne bak på førersiden av lasten område. Koble pluggen, trekke frontruten svaber slangen av brystvorten under koblingen og løft toppen av Jeep og sette den et sted trygt.