Nnywellness.com

Råd å selge en bil


Du får vanligvis mer penger ved å selge bilen selv i motsetning til handel det i. Det er derfor når du gjør et Kelley Blue Book Søk etter bilens merke og modell, de liste "privat fest verdi" og en egen "trade-in" verdi. Så hvis du ønsker å maksimere profitt, ta et par måneder prøve å selge bilen på egenhånd.

Skrive en liste over funksjoner

En av de første tingene du bør gjøre når du planlegger å selge en bil er å skrive ned alle de spesielle funksjonene i bilen foruten vanlige som er sanne for hver andre bilen som ditt eget. For eksempel hvis du bare sette nye dekk eller hjul på bilen, kommer din potensielle kjøpere til å vite at. Hvis du har lagt en takluke, stereoanlegg eller selv noe så enkelt som nye svaber blader, husk å listen samt.

Rengjøre bilen

Før du invitere noen ut å se på bilen, ta en dag å vaske og detalj det. Fjerne alle useriøs fra bilen, og Fjern alle fett og klissete fra innsiden. Riste noen natron rundt innsiden og deretter vakuum det ut for å fjerne eventuelle uønsket lukt. Hvis mulig, plukke en fin dag Vær klok å vise bilen. Vask og voks på utsiden slik at når potensielle kjøperen trekker det er skinner i sollyset.

Pris det litt høyere enn det du vil godta

Bestemme prisen som du er villig til å akseptere for brukte bilen. Angi deretter oppføring pris på $500 til $1000 over at. Denne måten du har noen forhandling plass hvis kjøperen er interessert, men ønsker en bedre pris.

Arbeide med din salgstricks

Hvis du ikke er kjent med selge en bil, har du å jobbe litt på din salgstricks. Du bør ikke prøve å være som den stereotype bruktbil selger, med triks og overdrevne påstander. I stedet bare være rolig, avslappet og sannferdig om tilstanden på bilen. Huske de fem beste funksjonene i bilen at potensielle kjøperen ville være interessert i, og deretter peker de ut til ham når du snakker. Fortelle en liten historie om din erfaring med bilen, som en tid da bilen var kunne gjøre det opp en meget bratt bakke uanstrengt eller evnen oppnå høye hastigheter raskt.

Tilby en gratis bil historie rapport

Mange bilen kjøpere er steinhard om å få en bil historie rapport (tilbys av CarFax.com) før du kjøper en bil, spesielt fra en privat selger. Tilby å betale for en bil historie rapport skal trekkes online hvis shopper er definitivt interessert i bilen. Det koster overalt fra $15 til $40, og potensielle kjøperen sannsynlig vil sette pris på bevegelsen.

Møte i en nøytral plassering

I tillegg bør du bestemme en nøytral plassering der du vil møte folk å se på bilen og ta det for en prøvekjøring. For eksempel i foran et verksted eller i parken. På denne måten disse fremmede trenger ikke hjemmeadressen dette tidlig i prosessen.